Zeer snelle levering, zeer goede prijs, en ziet er precies zo uit als op de foto.

Snelle en goede service

Gewoon bij Tim bestellen

Uitstekend!

Snel geleverd, hele goede kwaliteit tegen zeer schappelijke prijzen! Voor mij was het voor het eerst dat ik bij Tim’s bestelde, maar zeker niet de laatste keer.

Goed en snel

Bestelling ging makkelijk ook kun je aan geven om het naar des gewenst service punt te sturen. Ik bestel de tickless voor mijn hondjes zeker weer hier. Tickless werkt prima ,mijn hondjes hebben heel soms toch een teek maar dat heb je met de chemische producten ook.

Super goed ontvangen

Snel geleverd, goed verpakt, duidelijke website, wat wil een mens nog meer, dus aanrader

Simple en Goed. Snelle bezorging.

Bij voorraad levering andere dag.

Bestelling geplaatst, zelfs binnen geplande tijd geleverd. Prima site, ruim assortiment en betaalbare artikelen. Kortom ga er zeker weer bestellen. Dikke 10

Super service

Altijd gaat alles goed bij mijn bestellingen, ze verkopen fantastisch voer en heel goeie snacks! Nu zat er laatst een kapot artikel bij mijn bestelling maar dit werd heel snel terugbetaald. Echt bedankt voor jullie goede service telkens opnieuw! Mvg Nathalie

Tevreden

Snelle levering Goede prijs Goed product

Snel en goed ingepakt

Super snel goedkoop.

heel goed

super snel en netjes ,alleen jammer dat je enkel met visa kan betalen . met een qr code of bancontact zou zorgen dat ik veel vaker bij jullie zou bestellen

Super snelle levering voor een lage prijs.

Ik ben zeer tevreden het was erg goedkoop en prima verpakt en ook een hele snelle levering. Bedankt Tim !

Perfecte service

Snelle levering . Helaas past het niet op mijn fiets . Perfecte zeer gemakkelijke retour service .

Top service en kwaliteit

Snelle levering, produkten van prima kwaliteit en aan scherpe prijs!!!

Nooit geen problemen dus top

Wat ik besteld komt altijd op tijd aan dus heb geen klachten

Geweldige service

Ik bestel hier altijd bodembedekking voor de konijnen. Een voordelige prijs, en daarnaast krijg ik soms nog een kortingcode. Alles wordt snel geleverd, dus helemaal tevreden

top

product zoals beschreven en snelle levering. Prijs is heel goed vergeleken met andere winkels

Super!!!

Super snelle levering.. tot laat in de avond bestellen is morgen in huis. En dat is ook echt zo!! Fantastisch

goede waren, prijzen zin oké.

Ik heb al verschillende keren wat gekocht bij Tim's. De prijzen zijn goed en boven een bepaald bedrag geen verzendkosten. Zelfs niet naar Duitsland. Prima bedrijf. Tot de volgende keer.

geweldig product

met dit spul de gehele tuin gedaan vanwege de geur die de honden achterlaten en moet zeggen, we ruiken niks meer we waren lang aan het zoeken voor een snelle oplossing,geweldig product

Snelle service. Groot assortiment

Snelle levering. Uitgebreid assortiment.

Goed product, snel geleverd

Eenvoudig te bestellen. Diepvries product komt bevroren toe in isomo en droogijs. Alleen had de exporteur niet aangebeld en de doos ergens in de zon gezet. Ook was er geen mail waarin staat dat het pakje geleverd werd. Gelukkig snel gezien en alles was nog bevroren.

Goed assortiment, snelle levering

Bij Tim hebben ze goede producten, ruim keus en alles wordt snel geleverd.

100 Europalaan

Utrecht 3526KS