Hondenvoer besteld , betaald, en kreeg het snel geleverd Helemaal tevreden, en kan oprecht zeggen, tot de volgende bestelling

Supersnelle levering

TOP!!

Snel!

Al een paar keer bestelde ik bij Tim's huisdieren. De prijs is leuk en de verzending is super snel.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Levering volgens afspraak en zeer goede kwaliteit

Tim's jullie zijn toppers, onze Max is zeer blij geweest met jullie snelle levering van zijn voer!

wordt snel geleverd

Zeer goede service

Gemakkelijk te bestellen en betalen. Snelle levering produkten.

Positieve ervaring.

Van bestellen tot aan verzenden,snel geleverd en netjes verpakt. Zelfs de shampoo voor mijn hond was extra verpakt ,Top!!!

Altijd goed

Altijd vlot besteld en geleverd

Prachtige kooi. Goed verpakt en op tijd geleverd. Goeie communicatie over levering.

Goede webshop

Snel bezorgd, communicatie is duidelijk.

altijd snelle levering en goede producten

Handig en snel geregeld

Makkelijke site Snelle levering

Supergoede service& stuk goedkoper

Niet te lang nadenken, gewoon bestellen.

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt

Super snelle levering met factuur! Ik bestel altijd snacks voor mijn staffy, hij is dol op de hoefjes en pensjes! Op de hoefjes kan hij heel lang kauwen! Zo is hij flink !

super

de bestelling wordt nauwgezet opgevolgd en de leveringen zijn altijd in orde.

Ik heb top pezen van jullie. Na lang zoeken . Goed kauw plezier voor me hond gevonden

Levertijd was langer dan ik verwachtte

Levertijd was langer dan ik verwachtte, 10dagen. Ook het gratis extraatje heb ik nog niet.

Snelle levering en goede producten

Ik ben zeer tevreden over de bestellingen bij Tim’s. Je hebt de producten heel snel in huis en de kwaliteit is prima!

Het is zo fijn dat je zelf een dag kunt kiezen waarop je het geleverd kunt krijgen en als het moet word het ook snel geleverd Fijne klantenservice

goede kwaliteit diervoeding en prima service

zie boven

Zoals altijd snel geleverd en kwaliteitsvolle producten!

Zeer tevreden met de snelle levering naar België. Zoals altijd zeer kwaliteitsvolle producten waar mijn Hollandse herdershond vollop van geniet. Blije hond = blij baasje

Nog steeds mijn geld niet teruggekregen van de retourzeding

Gelieve het bedrag terug te storten van de retour zending die jullie ontvangen hebben waarvoor ik ook een mailbevestiging heb gekregen.

Snelle betrouwbare service

100 Europalaan