Netjes geleverd

Goed verpakt en netjes afgeleverd. Tevreden van mijn bestelling

Ik vind de service van jullie helemaal geweldig

Ik had diepvriesvlees besteld voor mijn allerliefste viervoeters, alleen deze werd te laat geleverd door Post.nl. Post.nl heeft tot 4 x toe de levering vertraagd. Hierdoor kon het vlees niet meer geleverd worden voor mijn vakantie. Ik heb Tim gemaild en ben echt keurig geholpen en heb mijn geld terug gekregen. Ik zou Tim willen adviseren om te stoppen met Post.nl, want ik kan wel de conclusie trekken dat Post.nl aan het falen is!!!!!

Netjes telefonisch ter woord gestaan

Heel goed.

Erg snelle leveringen

Erg fijne website, en snelle levering.

Prima !

Prima !

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik ben altijd erg tevreden over Tim's De bestelling verloopt altijd foutloos en snel

Geen klachten, alles netjes op tijd bezorgd.

Snel geleverd zoals beloofd de dag na de bestelling in huis en makkelijk met ideal betaald.

Uitstekende service en kwaliteit

Bij problemen zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, snelle reacties op iedere melding, en een fijne service

Geweldig!!

Hele snelle levering! De witte kauwstaven zijn heel erg veilig,zitten geen harde kleine stukjes,ben er heel erg blij mee en onze hond Tornado ook! Bedankt!!!

Service, prijs en levertijd is top

Ben goed geholpen, ook met een vraag na de levering

Hele goede service

Snelle bezorging. Klantenservice direct bereikbaar en geel behulpzaam.

Goed alleen heb ik een kussen besteld waarvan de afmetingen niet kloppen

Goedkoop, snel geleverd

Goede shop. Hondenvoer scherp geprijsd en snel geleverd.

Vertrouwd

Fijne site

Goed product

Goed prodct, doet wat het moet doen.

Snelle en correcte levering

Eerste keer besteld bij Tims's B.V. en goed bevallen. Ook prijs is oké. Zal zeker vaker gaan bestellen als prijs en service zo blijft!

Goed en snel geleverd

Stipte levering, alles naar wens.

Alles naar wens.

Fijne overzichtelijke webshop, snelle levering en alles goed verpakt.

Hele fijne site, alles is goed te vinden. Prijzen zijn ook prima. Snelle levering en de producten zitten goed verpakt. Heb dit bij andere webshops wel eens anders meegemaakt.

Uitstekende snelle levering

Bestelling volgende dag ik huis Top!

Snelle levering en prima kwaliteit/prijs verhouding

Pensstaafjes geheel naar wens.

Goede producten, snelle levering en fijne service

Gewoon goed! Ik stelde een vraag via de mail en kreeg snel en correct antwoord. Ik ben tevreden met de producten en de snelle levering!

Prima leverancier

Telefonisch bereikbaar en een prettige respons!

Goed verpakt en snelle levering naar belgie. En prijs van product was zeer aangenaam.

100 Europalaan

Utrecht 3526KS