Goede service bij problemen, product laagste prijs

Na bestelling twee hondenjasjes die niet geleverd werden door vervoerder, hebben ze netjes 2 jasjes nageleefd.

netjes en snelle levering

snel en netjes

Fijne website, snelle levering, veel keuze, goede prijzen

Het is een goede website, alles is snel te bestellen en wordt snel en goed verpakt geleverd. Goede service! Kortom super!

Snel en keurig bezorgd

Ik heb Tim's pas net ontdekt en ben heel erg tevreden met de bestellingen tot nu toe! Ga zo door! Dan blijf ik en mijn mantelzorggezin vaste klant bij jullie!

Snelle levering.

Duidelijke mooie site en snelle levering

Altijd snel accuraat, goed verpakt en goede communicatie dmv email

Één bestelling, twee zendingen?

Normaal ben ik zeer tevreden met de producten en de (snelle) levering,….. maar waarom was het nodig op één enkele bestelling van twee zakken hondenvoer, in tee verschillende zendingen te versturen en die dan ook op twee verschillende dagen te laten afleveren? Dat is wel heel onhandig!

Snelle nette levering. Goede site

5 dagen ipv dag erna geleverd

5 dagen later geleverd dan ipv dag erna (gebeurd nooit) en is op het foute adres geleverd. 14 ipv 1.4!

Goed en niet duur!!

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

Zeer goede ervaringen

Zeer goede kwaliteit en service en snelle verzending. Ik raad hun zeker aan

Snelle levering, goed product.

Prima. Mijn zoon besteld ook bij jullie en is ook zeer tevreden

Hele fijne zakjes voor een redelijke prijs. Bezorgen volgens aangegeven tijd.

Top bedrijf en top levering

Ik had een flinke hoeveelheid besteld, dus kwam er een pallet op de stoep. Jammer dat ik niet thuis was toen hij kwam, maar hij stond netjes vlak bij de voordeur. Het enige (kleine) nadeel van een pallet levering is dat je dan met een pallet komt te zitten, maar die was door een buurjongen snel al weer opgehaald voor een vuurton ;-)

Snelle levering en goede spullen

prima assortiment en snelle levering

Tim's levert keurig en op tijd (post.nl). Supersnel. Goede producten ! Ik kom terug, als het voer op is.

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Ze doen wat ze beloven

Voor mij kan het niet beter toppie hoor

Goede prijs en snelle levering

Ik bestel de bodembedekking voor mijn konijnen altijd via Tim's. Daar is de prijs momenteel het scherpst en mijn bestelling is er altijd binnen 2 a 3 werkdagen. Netjes verpakt. en de dozen gebruik ik altijd als speelgoed voor de konijnen. Kunnen ze naast toiletteren ook weer lekker slopen.

Goede communicatie, vriendelijk en bereid alles uit te leggen over een product, denken mee! Top service en zeer snel in huis.

Zou opnieuw Bestellen . Snelle levering

goede service

Het artikel terug gestuurd omdat het niet bracht wat we hoopten. Werd correct verwerkt en afgehandeld. Al vaker iets besteld, en goede service. We kopen hier gerust weer.

Snel en vakkundig

100 Europalaan