Betrouwbaar en snel

Bestelling goed ontvangen

Snel geleverd, scherpe prijzen

Zoals in de titel Zal nog bij hen kopen

Snel geleverd tegen eerlijke prijs

Gewoon goed

Snelle levering en mooie prijzen

Fijne webshop om te winkelen

Goed product, mooie prijs, snelle levering!

Zoals altijd weer prima in orde

Bestellen hier vaker. Altijd goede producten en snel verzonden

Zeer goed kundig

Veel keuze en goede prijs

Correct

1 dag telaat geleverd volgens planning

Supersnel feleverd

Snel geleverd, goede producten, prima prijs. Wij komen weer terug!

Très bon produit à un prix avantageux.

Livraison rapide et bon produit

Top!!

Uitgebreid assortiment. Juiste informatie. Snelle verzending. Goede prijs/kwaliteit.

heel slecht

wacht nu al van 5/11 op het eten voor mijn hond en heb nog steeds niets ontvangen ook geen mail dat het onderweg is en als ik contact opneem hebben ze steeds een excuus

Vlotte levering

Gewoon goed!

Toch wat scherper zijn op levering termijn

Nogmaliter snelle levering. Echter nu meermaals dat er op de website staat bij het artikel, voor…. Besteld morgen in huis. Prima maar kom je belofte na. 1 dag later is geen probleem maar pas zien na afrekenen dat de goederen 14 dagen later geleverd kunnen worden vindt ik teleurstellend.

Gewoon goed

Enige winkel die de botten voor mijn hond kan leveren in de juiste maat. Als het wat langer duurt dan op de website vermeld krijg je netjes een mailtje of je er op wilt wachten. Geen gedoe, gewoon prima.

snel!

Tim heeft bijna alles wat ik zoek voor mijn dieren en levert snel. Dat is prettig!

Super goed

Altijd keurige services en bezorging

Goedkoop en heel snel afgeleverd

Heel snel afgeleverd en ook goedkoop

Super service

Jullie zijn en geweldig team alles verloopt vlot leuke aanbiedingen. Top bedankt

Snelle levering, goede kwaliteit/prijsverhouding

Een tevreden klant

Pretty eyes werkt heel goed bij mijn hondje. Ik bestel het hier vaker, alleen was me door keer de fles ietsje gaan lekken, dat heb ik normaal nooit problemen mee. Service en afhandeling verloopt altijd goed.

Goede klantenservice

Ik had iets verkeerd besteld maar ik ben vriendelijk geholpen en alles is snel geleverd

Beter tape gebruiken Lost heel snel als het een zwaar pakket is Ons pakket zijn vaak Ron 20kg maar tege ik ze heb zijn ze vaak half gelost en steeds schrik dat er iets uit is omdat ze niet aan elke zijdes zijn toegeplakt ook

Alles snel en goed besteld en geleverd tegen een prima prijs

Goede snelle service

100 Europalaan