Snel en makkelijk

Snel en makkelijk!

Alles top

Ongelooflijk snelle verzending

Ongelooflijk snelle verzending. De volgende dag was het er al. Producten zoals omgeschreven.

Goed met snelle levering

Redelijke prijs, snelle levering

Prima bedrijf

Perfect alles optijd geleverd. En klantenservice prima bereikbaar.

Snelle levering tegen een faire prijs

Vroeger ook nog wel besteld bij deze shop. Goede ervaring.

Voor de 1ste keer besteld bij Tim's omdat ze 20 kg zakken Kasper kippenvoer verkopen en de honden brokken van Renske hier goedkoper zijn. Duidelijke website, goed op de hoogte gehouden middels email en super snelle levering met de correcte inhoud. Ga zo door!

Website, service en verzenden zijn super snel

Geweldige ervaring Voor ieder wat wils maar de website is klein in assortiment persies war ik wil.

Top zoals altijd

Ik heb al meermaals bij hen besteld, hele ruime keuze, goede prijs, goeie service, vele leuke artikelen en snelle verzending.

Zeer snelle en nette levering

Zeer snelle en nette levering.

Sterke krabpaal

Kwaliteit van de paal is zonder meer uitstekend. Stabiel en sterk. Groot minpunt, je kan de manden niet los vervangen en zijn niet wasbaar, dus mand kapot of vies, krabpaal afgeschreven...

Snelle levering, goede service en uitstekende producten.

Prima winkel

Deze winkel had wat ik zocht. Prijzen zijn gemiddeld. Verzenden is super snel en zorgvuldig. Hond blij en ik ook.

Correcte service en heel snel. Top!

Wordt altijd spoedig verzonden, eerste ervaring had helaas schade maar werd naar volle tevredenheid opgelost. Zendingen kunnen mijns inziens wel beter worden verpakt.

Goede en snelle levering product.

Zeer snelle en goede levering product. Makkelijk te bestellen op de website. Je wordt steeds op de hoogte gehouden van de weg van het product naar jou toe.

Snel en goed, prijs ook goed.

De bestelling dezelfde dag verzonden. Goede verpakking. Fijn met DHL, werkt goed bij ons.

Al lang klant. En tevreden.

Vlugge service

Bestelling loop t altijd heel vlot. Moeten niet lang wachten perfect!

Goedkoper dan anderen en snelle levering

Levering conform verwachting, snel en compleet.

Uitstekende klantenservice en bedrijf

10 plus uitstekend bedrijf snel met leveren en n hele goede klantenservice !!

Goeie service

Hebben veel op voorraad, snelle levering, en ook nog een goedkoper. En je kan achteraf betalen, wel zo fijn!

Gewoon goede service

Goed en Snel

Snelle afhandeling van je bestelling

100 Europalaan

Utrecht 3526KS