Snel en goed

Okay !!

perfecte levering

perfecte levering product ok

Snel , betrouwbaar, goede zaak!

Goede zaak.

Goede producten en snel Verzonden.

beter kan het niet

100% prima.

Snel en makkelijk kunnen bestellen

Ik kon bij Tim's snel en makkelijk bestellen. De bestelling kwam volledig en netjes op tijd aan. Helaas bleek de kooi te klein voor onze vogel en daarom teruggestuurd. De kooi die we zochten hadden ze helaas niet bij Tim's anders hadden we weer bij hun besteld!

Al vaker besteld zonder problemen

Jammer dat de spullen zoek zijn geraakt bij postnl. Had wel graag eerder geweten dat er problemen waren.

Snelle levering !

Gelijk orderbevestiging per mail en snel geleverd !

tevreden

Altijd op de afgesproken tijd geleverd! Behalve deze keer; mijn bestelling zat in een "foute" container. Komt Goed!!

geen goede informatie

Ik zit al ruim anderhalve week te wachten op de olie voor mijn honden. Er wordt totaal geen info gegeven waarom het zolang duurt, of hoe lang ze denken dat het gaat duren. Ondertussen zit ik nog steeds te wachten op de olie.

goed werk

netjes verpakt

Mijn is er gek op

Ben zeer tevreden over het Biofood product En de service van Tim's was weer geweldig Ook de bezorging op tijd en netjes Zeker weer tot een volgend keer

Goed en een Top service

En nog goede producten die vrij laag geprijsd zijn.

prima spul

makkelijk bestellen en prima op tijd

Altijd goede producten voor de konijn.

Fijne winkel

Haam hier altijd hondenvoer (naturis) en de service is prima. Ook als de Levertijd onverhoopt langer duurt denken ze met je mee.

Fijne winkel met goede service

Naar mijn mening een fijne winkel met goede producten tegen een schappelijke prijs. Een aanrader mij betreft

Snel en goed

Goede kwaliteit kauwflappen ea

Goede kwaliteit kauwflappen ea lekkere dingen voor de hond

Snel en zorgvuldig

Ik had schoentjes voor mijn collie besteld maar die bleken te klein. Terugsturen was geen probleem en ik werd keurig op de hoogte gehouden

Vlot en correct geleverd. Ruime keuze en duidelijke website.

Prima product, snelle verzending

Goede informatie over de voerbakken. Niet alleen inhouding wordt vermeld maar ook de diameter.

Super snelle levering. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Het is ook goedkoper voor mijn gevoel. En een makkelijke website

altijd snelle levering

Altijd goede en snelle levering.

Een bestelling is nooit een teleurstelling

Het meest koop ik speeltjes voor onze hond. Hij is er altijd heel gek mee en logisch dat ik vind dat het soms ook echt aan vervanging toe is. Nu de laatste keer was het even een teleurstelling omdat het favoriete speeltje niet meer in het assortiment aanwezig was. Maar niet getreurd, de vervangende speelbeesten zijn zeer goed ontvangen en hij is er heel vaak mee aan het spelen. ( een Pyrenesche herder van 4 jaar)

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR