Goed geregeld

Aanrader

Goede producten, snelle levering en mooie prijzen

Alles naar wens.

Steeds een goede service en een vlotte levering.

Goede prijzen en snelle levering.

Ik bestel sinds kort hier mijn hondenvoer. Dit is een snel werkend bedrijf. Je besteld het ‘s avonds en krijgt het de volgende dag netjes verpakt geleverd. Ook met prijzen is Tim’s B.V. de goedkoopste. Vriendelijke medewerkers en veel betalingsopties. Wat wil je nog meer! Ik ben erg tevreden over Tim’s B.V. en zal hier zeker blijven bestellen.

Snelle en goede service!

Snelle levering en goede service.

Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Zeer tevreden over TIM's. Minder tevreden over PostNL. Pakje werk niet thuis afgeleverd, wel in een afhaalpunt. Deze melding ontving ik al zeer vreog in de tijdsspanne die me doorgestuurd was dat ik de zending zou ontvangen.

Makkelijk, snel en goede prijs

Een fijne en gebruiksvriendelijke webshop om te bestellen. Alles is makkelijk te vinden. Verzending is snel, volgende dag in huis en de prijzen van de producten zijn zeer acceptabel. Ik blijf terugkomen!

Super snelle service uitgebreid assortiment

kom elke keer terug bij tims

heb goede contacten met medewerkers van tims

De hond vindt de hondensnacks super lekker. De kwaliteit en de prijs is ook zeer goed..

Snelle correcte levering

Duidelijke goede webshop, met goede prijzen. Snelle en correcte levering

Duidelijke site, snel geleverd, goede prijzen. Aanrader dus.

Supervlot, makkelijk en kwaliteitsvol

Website vlot toegankelijk, voldoende info te vinden over product, kwaliteitsvol merk. Afhandeling snel, makkelijke betaalfunctie en erg snelle levering! Fijne ervaring!

De aflevering zou sneller kunnen

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding Snelle levering Mogelijkheid tot achteraf betalen Ruim assortiment

Ik heb de hondensofa voor mijn katten besteld en die vinden het heerlijk liggen er veel op

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering

Ik zocht een opstapje voor mijn hond - kwam toevallig op Tim’s terecht en de prijs was merkelijk lager dan bij andere aanbieders. De levering was bovendien supersnel.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Uitstekende service

Altijd een snelle service

Top en bestelingdag er na al binnen

Super en het goedkoops wat ik bestel heb snelle bezornging.

Betrouwbaar & snel

Goede prijs, duidelijke communicatie en vlotte levering. Top!

Beste prijs en super snel opgestuurd en bezorgd!

Bestellen ging vlot en alles is goed aangekomen. Hondje is weer blij!

Goede kwaliteit en snelle levering

De bestelling wordt steeds snel geleverd en ze hebben hier producten die je nergens anders vindt.

Snelle levering. Krabpaal is snel in elkaar te zetten

De bestelling de volgende dag al in huis. Het monteren van de krabpaal was eenvoudig.

100 Europalaan

Utrecht 3526KS