Goed product!

Ee hebben pensstaafjes gekocht. De volgende dag al geleverd. Onze honden smullen ervan.

Altijd snel en goed ingepakt

Zeer snel en prima

Perfecte levering. Goed product

Bij Tims back to nature besteld. Goede prijzen mooie producten. Snelle aflevering. Top bedrijf

Snelle levering, goede prijs, degelijke verpakking ... perfect gewoon.

Goede service. Vlotte en vriendelijke aflevering

Vlotte bediening! Het retourbedrag kan wel iets eerder verwerkt worden

Correcte levering

Ganse bestelling correct en snel ontvangen

Met Pasen besteld, maar ondanks dat toch op 2e paasdag ‘‘s avonds al mail dat mijn bestelling verzonden was. Alles netjes verpakt en zag er goed uit.

Goed produkt, mooie prijs, snelle levering.

Besteld volgende dag in huis. Prima!

mijn hond mag alleen graanvrij voer en saar hebben ze veel keuze in. Snelle bezorging

keurig en snel geleverd

Keurig en snel geleverd en goede prijsprestatie verhouding. Ben zeer tevreden.

Bestelling volgende dag in huis

Makkelijke website, snelle levering

Goede ervaring, snelle levering

Duidelijke foto's en omschrijving

Alle producten duidelijk omschreven en op foto. Leuke aanbiedingen en snelle levering

Heel goed bedrijf. Komt zijn afspraken na

Had bestelling gedaan bouten zaten er niet in. Belde het bedrijf werd vriendelijke te wordt gestaan de volgende dag nalevering bouten in mijn brievenbus supper zeer tevreden

geen klachten

bestel meestal puppypads omdast ik opvanghondjes heb en oudjes die teoud of veels teklein of ziek zijn om mee telopen, als iok bestel komt het meestal binnen paardagen binnen of het moet op zijn en dat word zo gauw moglijk na gestuurd ,geen klachten over tim,s webshop

Goed geregeld

Betrouwbaar en snelle levering

Als er een keer wat mis gaat dan is er een snelle reactie en oplossing

Schoonmaak spul werkt super ! De levering was snel en netjes Klanten service super fijn!

Supersnelle levering

Ik hou van dit soort webshops. Gewoon bestellen en de volgende dag al in huis. Voelt best goed. Ga zo door Tim. Dikke duim voor jou.

Snelle levering, stevig verpakt, goede prijs

Good

Very nice

Vlotte levering volgens afspraak

Prima service en extra korting gekregen. Top!

Snel besteld en andere dag bezorgd

Ondanks dat m'n bestelling later in de middag was, werd deze de andere dag al geleverd. Goede service!!

Supersnelle levering en steeds correct

Stipte levering en over t algemeen redelijk vlug daags nadien, ondanks levering naar België!

100 Europalaan

Utrecht 3526KS