Ze doen wat ze beloven

Voor mij kan het niet beter toppie hoor

Goede prijs en snelle levering

Ik bestel de bodembedekking voor mijn konijnen altijd via Tim's. Daar is de prijs momenteel het scherpst en mijn bestelling is er altijd binnen 2 a 3 werkdagen. Netjes verpakt. en de dozen gebruik ik altijd als speelgoed voor de konijnen. Kunnen ze naast toiletteren ook weer lekker slopen.

Goede communicatie, vriendelijk en bereid alles uit te leggen over een product, denken mee! Top service en zeer snel in huis.

Zou opnieuw Bestellen . Snelle levering

goede service

Het artikel terug gestuurd omdat het niet bracht wat we hoopten. Werd correct verwerkt en afgehandeld. Al vaker iets besteld, en goede service. We kopen hier gerust weer.

Snel en vakkundig

Ik zocht een bepaald merk vogelvoer, 2 winkels bij mij in de buurt maar beide hadden het niet in huis. Via Google bij deze webshop gekomen. Besteld en keurig bezorgd.

Bliksemsnelle levering

Op zondagavong besteld, maandag in huis !

Overzichtelijke site, prima service!

Vaak mooie aanbiedingen en snelle levering.

zeer tevreden

Onze Oud-Duitse Herder is ontzettend blij met haar nieuwe knuffels. En de knuffels zijn eindelijk groot genoeg voor haar. Ze kan er heerlijk mee ravotten in de tuin en in huis. De koning te rijk.

Goede producten maar slechte levering

Van vandaag besteld morgen in huis was een grote misser. 4 dagen later geleverd door PostNL. Zelfde product bij bol 3 euro duurder maar gratis verzending.

Goede kwaliteit

Zeer tevreden! Mooie kwaliteit

Aanrader

Snelle levering. Onze hond is erg blij met de stokken van Chuckit

Bestelling de volgende dag afgeleverd, supe!

Snelle levering en prima producten

Al een aantal keren iets besteld Alles steeds naar tevredenheid verlopen

Netjes afgewerkt

Goed te volgen

Goede producten, snelle levering

Goede producten, snelle levering

Prima spullen en snelle levering

Prima voer of traktatie voor de hond, heel snelle levering zonder problemen.

Het kan altijd wel eens fout lopen !

Hellaas hebben wij uitzonderlijk lang moeten wachten voordat het bestelde product er was, blijkbaar was het bij jullie zelf niet meer in voorraad.

Altijd tevreden !

Snelle correcte levering van de door mij bestelde artikelen, stelt nooit teleur.. enige jammere vind ik dat je best voor een hoog bedrag moet bestellen voor gratis verzending.

Erg slecht

Mijn hondentrapje was meteen stuk. Heb een mail gestuurd en geen antwoord gekregen.

Snel geleverd en goede producten

De prijzen zijn redelijk, de producten goed. En levering is altijd snel. Prima dus.

Tot nu toe prima.

Ga zo door