snel en nette levering

Altijd tevreden

Ik kom al meerdere malen terug dus. Goeie prijs, snelle levering. Betrouwbare verkoper

Met mijn bestelling ging even iets mis maar keurig opgelost!

Goed product

Snelle levering keurig ingepakt en kwaliteit producten, ga zeker vaker bestellen

Perfect!

Super snelle levering en super kwaliteit prijs verhouding!

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs Snelle levering Wel veel te veel plastic folie om de plastic bussen met hondensnoepjes gewikkeld.

Groot assortiment

Bestel met regelmaat. Altijd tevreden. Goede service en snelle levering. Ruim aanbod. Nette prijzen

Goedkoper en snelle levering

alles goed geleverd

goede verkoper

Prima hondenvoer voor scherpe prijs.

Bestel al poosje Biofood senior voor onze 11 jr. oude Golden Retriever Tess. Zij doet het hier prima op. Enne ook nog voor een scherpe prijs bij Tim’s. Snelle levering kortom toppie

Snelle levering, goede service

Giedservice en snelle levering

Goede prijs/kwaliteit en snel

Mijn ervaring is altijd prima bij Tim's. Ik koop vaak de hondenbrokken hier, deze zijn hier meestal het goedkoopst. De levering is ook altijd zeer snel en zorgvuldig. Helemaal tevreden!

Snel & goed

Mijn honden zijn er dol op en reageren goed op de snacks!

De tea tree zalf is geweldig voor hotspots. Na een lange zoektocht eindelijk het perfecte product gevonden.

jullie service is prima dank

mijn bestelling was binnen de 24 uur gelverd

Zeker heel goed

snel en netjes geleverd

avonds besteld en de volgende dag al geleverd netjes verpakt.

Netjes op tijd verzonden

Netjes op tijd verzonden

Mooie natuurlijke producten

Mooie gezonde natuurlijke producten voor de hond en ook niet duur. Overzichtelijke site en snelle nette levering.

Snelle en correcte levering

Snelle levering en prima product geleverd.

Het wordt altijd snel geleverd.

Altijd prima

Goed assortiment, snelle levering.

Makkelijk bestellen, goede produkten en snel geleverd ben zeer tevreden.

prima en snel

Geen klachten

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!