Geen klachten

Zeer snelle levering en zeer goede prijs.

Gemakkelijk bestellen en snel thuisbezorgd.

Levering super snel.

Bestellingen uit het assortiment worden razendsnel geleverd.

Goede kwaliteit en zeer snelle verzending top!

Bezorging liet te wensen over

Bezorging liet te wensen over na twee dagen wachten stond er plots een bezorger in de achter tuin zonder kloppen of iets, hij heeft geluk gehad dat ik het op tijd zag anders was die een lekkernij geworden voor de hond

Bestellen en snel in huis

Volgende dag bezorgd en super producten.

Super snel voor een nette prijs

Mijn bestelling werd super snel geleverd met nog wat extra’s s erbij ivm voldoende besteld. Ik kan zeggen de Hond was er erg blij mee. Alles is ook voor een nette prijs. Ik bestel hier zeker vaker. Top Service.

Prachtig verpakt en en binnen 24 uur zat mijn vriezer weer vol.

Zoals als altijd netjes en volgens levertijd geleverd onze hond is dol op de koekjes die we besteld hebben voor onze hond tot de volgende keer weer.

Mijn honden smullen van deze snacks!

De honden vinden de snacks erg lekker. Ikzelf vind de grootte van de verpakkingen erg prettig (aantal snacks) en de prijzen echt om aan te raden.

Snelle service en verzending

Fijne communicatie en afhandeling, duidelijke site

Uitstekende service

Goed netjes verpakt

Zeer goed online platform

Alles correct

Alles goed verlopen

Perfecte spullen lage prijs snel bezorgd

Perfecte spullen lage prijs en snel bezorgd. Ga zeker nog eens bestellen.

Goed , maar communicatie kan beter

Vogel kooi ging de volgende dag geleverd worden (vrijdags) . Speciaal er voor thuis gebleven. Zaterdag’s ook thuis gebleven voor niks want op maandag is ze dan geleverd in de namiddag. Voor ons geen enkel probleem maar dan moeten ze niet zeggen dat de bestelling de volgende dag geleverd wordt. Met vriendelijke groet Danny

Altijd goede ervaring

Heel goede webshop. Snelle levering, vriendelijk personeel die zich volledig inzet om je te helpen. Deze shp wordt door mij zeker aanbevolen.

in afwachting

nog te weinig besteld

Snelle levering, goed verpakt. En altijd wel iets in de aanbieding. Handig de bulk aanbiedingen als je meerdere honden hebt

Super producten maar verzending onduidelijk

Geen klagen over het product maar DPD mag zijn diensten verbeteren. Woensdag de bestelling gedaan. Ik krijg donderdag de melding dat het pakket gereed is voor verzending. De nacht erna dat de chauffeur onderweg is om het pakket vrijdag af te leveren. Vervolgens hoor ik niet eerder dan de maandagnacht erna dat het pakket ergens in depot is aangekomen en dinsdag afgeleverd wordt. Het is niet erg als het langer duurt maar communiceer duidelijker.

Prima levering

Product Ultimaflor was beduidend voordeliger dan bij andere webshops.

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!