Vlotte service en goede producten

Ik heb nu twee keer bij Tim's besteld. Beide keren had ik de spullen snel in huis. De producten zijn ook van goede kwaliteit. Alleen jammer dat ik voor mijn hondenschool pas vanaf €150,- als bedrijf kan bestellen.

Alles ging snel en perfekt

Alles ging snel en perfekt

Prima verpakt en snel geleverd

Prima verpakt en snel geleverd

Prima goed product snel geleverd

Snel verzonden, goede producten.

Eerste keer dat ik er besteld heb, en dat was allemaal top

Ik was opzoek naar bepaalde voeding en die heb ik ook gevonden met goede informatie erover, gewoon top, duidelijk overzicht

Bestelling goed gecommuniceerd en snel bezorgd.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering Goede producten Goede kwaliteit

Fijne website, goede prijs, snelle levering. TOP!

Alles goed, geen minpunten!

Top webwinkel !

Veel keuze , handige webshop , snelle levering !

Prettige store

Ik heb zeer goede ervaring met de webshop alles wat ik bestel wordt geleverd conform de afspraak. Zeer fijne webshop

Snel een correct geleverd

Goeie producten tegen een mooie prijs

Ik koop regelmatig voer voor onze hond bij Tim’s en zeer te spreken over de kwaliteit van de producten, de prijs die ik betaal en de service die ze geven. Goeie website met duidelijke informatie en als je vragen hebt worden ze snel en goed beantwoord

Snel verzonden, goede producten

Meerdere artikelen besteld, helaas paste het hondenrek niet in onze auto. Makkelijk en kosteloos retourneren en geld is vrij snel terug gestort.

Prima kwaliteit, prima prijs en fijne klantenservice

Vlotte levering en goedkoop

Snelle levering , goed verpakt , goedkoop.

Tot nu toe 2x een bestelling gedaan. Beide keren snel geleverd. Het enige waar ik tegenaan liep, is dat ik de bestelling niet kon volgen. Na een mailtje kreeg ik gelijk een track-and-trace code.

Netjes en snel

Word altijd netjes en snel geleverd.

Buitenkatten eten het omdat er niks anders is

Heb 2 buitenkatten...helaas vinden ze het niet lekker...maar ja..als ze echt trek hebben eten ze het wel

Goed product

Correct product voor een correcte prijs

Op zondag verzonden en maandag in huis, top en voor goede prijs.

Het is altijd even spannend bij een voor mij nog onbekende site te bestellen maar blij dat ik het gedaan heb! Had me vergist en zat helemaal zonder voer voor de honden, zo fijn dat het er op maandag al was! Ook goed verpakt in een stevige doos en een goede communicatie. Ik bestel vaker bij jullie!

Snelle en correcte levering

Tot de volgende bestelling.

Goede ervaring met deze webshop

Ik heb hier wat producten besteld voor mijn Trimsalon en ik ben erg tevreden. Het was snel geleverd en je krijgt duidelijke mails met order bevestiging en factuur

Royaal assortiment, zeer vlotte en correcte levering, zoekmogelijkheden website onhandig/beperkt.

Leveren kan veel beter

Een latere bestelling eerder verzenden en dan sorry roepen een week later in een mailtje en zeggen het is druk klopt niet

100 Europalaan

Utrecht 3526KS