Vlotte bestellingen en leveringen

Efficiënt

Leuk dat je herinnering krijgt als je huisdier bijna jarig is, gave speeltjes, snel verzonden

Prima producten en snelle levering

Bestel hier al een aantal jaren. Altijd alles op voorraad en wanneer dat eens niet zo was ben ik netjes gebeld/gemaild. Snelle levering en ruime keuze.

Snelle levering, goede producten

Altijd snelle levering met een extraatje erbij.

Doet wat het belooft

Snelle service!

Excellent

The products I ordered were of good quality - and exactly as advertised. That is all I ask of a (web)shop I purchase at :)

Prima produkten

Bestaal al aantal jaren goede produkten hier

Prima product, prima service

Het voer is prima, snelle bezorging

Fijne webshop, goede service

Duidelijke info, op tijd geleverd en de benodigde producten van goede kwaliteit.

Erg tevreden over Tim's. Bestel er vaak de hondenbrokken en soms nog ander hondenspul. Altijd netjes verpakt en snel verzonden.

Top online zaak. Snelle levering

Top webshop en snelle levering

Bij Tim hebben ze alles

Snel, betrouwbaar, goed en geen onnodige verpakkingen.

Goede vlotte service!

Zeer tevreden! Tim's doen wat ze op de website beloven. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden. Dikke 5 sterren waard.

Veel voor mijn konijnen en goedkoop

Ge-wel-dig!!!

Oooo wat ben ik onwijs blij met jullie!! Mijn papegaai heeft de rare gewoonte dat hij eens in de zoveel tijd zijn slaaptentje (cozzzy hut) sloopt. Probleem 2 is dat je de tent in 2 kleuren kunt bestellen, maar hij is als de dood voor het gele model! Geen idee waarom, maar hij wil er niet in slapen en hij wil ook haast niet meer zijn kooi in als er een geel tentje hangt. Super blij was ik daarom met de service van Tim’s dat er 3 groene tentjes konden worden geleverd, ondanks dat kleurkeuze eigenlijk niet mogelijk is. Namens pyrrhura Japie zijn we super blij met deze ge-wel-di-ge service!!!

Snel en correct geleverd

Fijn dat het bestelde na 2 dagen netjes bezorgd werd

Prima levering van Kronch

Dank voor de goede levering van Kronch zalmbrokken, tegen een prima prijs

Snel en correct.

Netjes

Veel al bij Tim's besteld. Vaak met korting en meest met wat extra's erbij. Op tijd geleverd altijd. Top!

Super goed

Bestellingen worden snel verzonden, goed verpakt en betaalbaar. Onze dieren zijn happy.

Heel goed product.

Ondanks een eerst probleem met mijn bestelling, na een telefonische contact, mijn probleem is rap opgelost geweest en mijn bestelling was thuis binnen de 2 dagen. Dus ondanks slecht start toch een heel goed ervaring.

In één woord: prima.

Altijd correcte en snelle levering.

Top!!!!

Hondenkar besteld, snelle levering zelfs naar Duitsland.

Mijn ervaring is goed

100 Europalaan