Top honden snacks ,voor een nette prijs

Top spullen, snacks en eten voor de hond voor een nette prijs en snel thuis bezorgd.

Prima, zoals altijd!

Het wordt eentonig, maar ook dit keer weer uiterst tevreden over de bestelling (houtkorrels voor de kattenbak ;) en de levering hiervan.

Kont afspraken perfect na

Materiaal van goede kwaliteit, alles in goede service volbracht.

Prima!!

Prima service. Vlotte levering.

Prijs vriendelijke producten ,netjes en snel geleverd.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Tevreden over de aankoop! Voldoende verschillend aanbod. Zitten leuke lage prijsjes tussen. Snel geleverd.

Helemaal top

Alles ging goed, aan de telefoon aardige vrouw gehad die alles kon beantwoorden wat ik vroeg, daarna besteld online en ook dat ging goed, snel verzonden en snel in huis, en natuurlijk de prijzen zijn goed dat is de hoofd reden dat ik hier bestel

Snelle levering, goede Service

Fijne service en snel. Veel keus

Goede kwaliteit hondenbrokken en snelle levering

Herl tevreden. Sinds onze hond deze brokken eet heeft hij veel minder laat van maag en darmen. Levering is altijd prima en heel snel. Heel tevreden dus!

Prma

Product op tijd geleverd en het werkt

Snelle levering en prima product

Alles zoals verwacht

Altijd goed

Goede service Altijd netjes geleverd En advence graan vrij bijna altijd leverbaar Betaalbare speciale voeding voor mijn katten en.mijn hond

Vandaag besteld de dag erna al in huis!

Vriendelijk en hulpvaardig

Super vriendelijke dame heeft mij perfect geholpen via de telefoon

Prima product en service, communicatie kan beter

Ik deed een herhaalbestelling, tot nu steeds goed. Van het bestelde artikel waren er nog 9 op voorraad volgens de site, ik bestelde er 2. De volgende dag kreeg ik al een bezorging, maar hier zat maar één artikel in. Hierover gebeld: de voorraad was op dus ze hadden alvast één exemplaar verstuurd, de ander zou volgen als de voorraad was aangevuld. Hierover was niet vooraf met mij gecommuniceerd. De voorraad stond trouwens toen op 7, dus blijkbaar is er ook iets misgegaan in het voorraadbeheer. Geen grote dingen en is goedgekomen. Prima spullen voor een prima prijs.

Goed product uitgezocht, besteld en vlot bezorgd gekregen

Zie boven en Tim's is ook makkelijk bereikbaar, met een duidelijke website

Snel en goed

Bestelling werd snel en netjes geleverd. Prijs van de hondenbrokken was ook goed.

Super service

Bestelling is er altijd snel en als mijn voer op is maar mijn geld nog niet binnen kan Klarna ook en is het er alsnog altijd snel !

Vlekkeloze levering

Vlekkeloos

Uitstekend!

Vlot. Correct. Juiste prijs.

Alles prima

Goede prijzen, snelle bezorging, ruime keuze. Spullen netjes ingepakt. Ik heb geen enkel negatief punt.

Het was een snelle bezorging, jammergenoeg de verkeerde maat aangeklikt. De retourzending ging ook vlot. Het enige jammere is dat ik zolang moet wachten totdat mijn geld weer teruggestort wordt op mijn rekening.

Altijd goed

Het hondenvoer dat wij gebruiken is niet overal verkrijgbaar. Bij Tim's wel en dan ook nog met een goede prijs. Levertijden en service zijn uitstekend, dus altijd goede ervaring.

100 Europalaan

Utrecht 3526KS