Uitmuntend

Snel zoals verwacht plus correcte prijs qualiteit

Hond blij, ik blij :)

Snelle levering en goedkoper dan veel andere aanbieders. Mijn hond is er blij mee, dus ik ook :)

Secuur, meteen.

Zodra de runderoren op zijn bestel ik, volgende dag al in huis. Mijn hond ziet er goed uit, dankzij deze gezonde kauwsnack.

Jammer

Leveringsdatum wordt steeds niet gehandhaafd terwijl ik vraag om het niet op zaterdag te leveren dus pas na maandag levering elke keer gaat het weer fout ook als ik mails stuur wordt er eerst naar ons geluisterd maar later horen wij niets meer De laatste bestelling ging weer bijna fout Ik bestel altijd diepvriesvoer dus moet ik wel thuis zijn bij levering en geen weekend weg zijn Leg niet de schuld bij postnl maar denk goed na bij levering als een klant dat vraagt

Perfect.alles netjes en zorgvuldig verpakt en afgeleverd

Klasse.

Leuke webshop

Ik kende Tim’s nog niet maar kwam toevallig via een zoek opdracht bij Tim’s terecht. Snel geleverd en een leuk kadootje erbij voor de konijnen. Super blij. Zal vaker ‘ langskomen ‘ !

Vandaag besteld, morgen in huis

Tevreden over de levering

Bestelling betaald maar na meer dan een week nog niet gekregen en ook geen spoor leer van

Waar blijft mijn bestelling?

Vandaag besteld en morgen in huis.

Prima hondenbuggy

Prima hondenbuggy voor mijn mopshondje Zwenk wielen vond ik minder dus heb ik vast gezet . Kleur is mooi, kortom mooi en niet duur Goede verzending ook

heldere website en snelle service

de website is gebruiksvriendelijk. De afhandeling van de bestelling en levering goed navolgbaar.

Super service

Bestelling geplaatst en werd goed op de hoogte gehouden wanneer de levering zou plaatsvinden. Mooie aanbiedingen op de site

Goed!

Alles prima in orde, alleen waardeloos laat op de avond bezorging

Goede en snelle service!

Goede en snelle service! Mooi stevig katten meubel voor aan de muur, blij mee!

snelle levering en top kwaliteit

zeer goed!

Zeer goede service. Heel tevreden over de diepgevroren voeding. Tim's B.V. producten zijn een aanrader voor onze huisdieren.

Echt goede product

Dit product werkt goed voor eczeema En snel geleverd

Uitstekende service

Veel keuze.

snelle verzending keurig verpakt

zeker een aanrader alleen jammer dat ik de factuur niet kan downloaden dan zegt de PC dat ik naar een onbeveiligde site gaat maar eff een mailtje er aan gewacht en direct antwoord gekregen en het is op een vriendelijke manier opgelost dank jullie wel gr Conny de Keizer

Makkelijk bestellen, snel geleverd, goede kwaliteit

Het was fijn om hier te bestellen, geen gedoe en snel geleverd. Producten waren ook van goede kwaliteit. Site zag er aantrekkelijk uit.

snelle levering, makkelijk zoeken op de website. Goede prijs kwaliteit verhouding Goede producten te vinden

Heel goede winkel.Alles perfect in orde. Goede producten, veel keuze en snelle levering.

In 1 woord.... GEWELDIG

Superblij zijn onze bullen als de doos met buffellongen bezorgd word de dag na onze bestelling..... Wat ook erg vriendelijk is dat ze er altijd wel wat extra's lekkers bij doen.... Helaas mogen onze bullen niet alles eten, maar dan maken we een ander hondje er blij mee

Blij met mijn bestelling

Voor de eerste keer besteld bij Tim's. Ik werd goed op de hoogte gehouden. De bestelling is goed aangekomen en mijn hond is blij met zijn Trixie Memory Trainer!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR