Filter

Snel en goed

Altijd goed

Ontzettend goed

Ik had bij Tims wat speeltjes en snacks besteld, maar dat was een week geleden. Bij de klantenservice werd ik heel vriendelijk geholpen en wat bleek mijn pakket lag al klaar bij een afhaalpunt.

Groot assortiment, goede service

Een groot assortiment en altijd prima service. Snelle levering en als iets niet op voorraad is staat er op de website vermeld wanneer het er weer is.

Snelle en heldere levering

Correcte levering

Komt afspraken na en levert snel

Goede service voor een goede prijs.

Top . Veel keuze en snel geleverd.

Netjes geleverd en op tijd.

onze hondenvoeding zoals steeds stipt geleverd

super

Ruime keuze, goede prijs/kwaliteit, goede informatie en snel verzonden/ontvangen. Voor herhaling vatbaar. Top!

Vlotte snelle levering. Ben altijd van de laatste om iets te bestellen. Toch zit ik nooit zonder. CGT

Ben heel tevreden

Puinhoop

2 kussenhoezen besteld. 1 paarse en 1 roze. Krijg 2 rode.......kleurenblind???

Was snel geleverd

Goud

Snel geleverd, netjes verpakt en voor een mooie prijs.

Goede service, snelle bezorging.

Onze kat bleek wormpjes te hebben, met de tijd van tegenwoordig maar gelijk gaan "Googlen" en op deze site gekomen voor een wormenkuur. Besteld en de dag erna bezorgd, dus helemaal tevreden.

Goede service en poducten

Makkelijk om te bestellen, overzichtelijk, snel antwoord en oplossing vua mailcontact, goede producten en niet te duur

Site is heel duidelijk. En de bezorging super snel. Bij klachten ook snel en vriendelijk een goede oplossing. Ik kom er regelmatig en graag terug.

goede zaken gedaan bij tim. netjes afgeleverd wat ik besteld had tegen een goede prijs. vooral dat verse vlees in zo n rol voor de honden werd zeer gewaardeerd. aanrader

geen problemen

vakrr besteld, nooit problemen

Goede en snelle service.

Makkelijk te bestellen met een uitgebreid assortiment.

Duidelijk en snelle levering

Eenvoudig bestellen en snelle levering.

Het kon beter.

Normaal gesproken ging PERFECT. Deze keer: 1ste helft van de bestelling ging super, zoals ik gewend ben. Maar 2e helft ging niet zo best. Ik kreeg deze pas 3 weken later terwijl op de website staat "leverbaar na 7 werk dagen" , zeer misleidend....

Perfect!

Goede service, snelle verzending en op en top vriendelijkheid. Zeer aan te raden.

Snelle nette bezorging

Dag na bestelling de Hondenmand en vlees binnen gekregen, goed verpakt in droogijs, top

correcte levering

correcte levering