zoals er op de site staat een maatje kleiner besteld dacht eerst:" oei, da's klein", na uurtje rondlopen in huis (best met nylons) liepen ze perfect de levering was van het gekende hoge niveau en weer zo een lief kaartje erbij schattig!!
Alles klopt!
Veel keuze en mooie hoge hakken!
Heel erg blij mee, ze staan geweldig en lopen goed. Snel geleverd en goede communicatie via mail .
Super mooie kwaliteit hakken….. Erg fijne en snelle service
Op zoek naar een paar glitterpumps kwam ik terecht op de site van Silhouette. Na enige mailwisseling over de maat, waar trouwens snel op werd gereageerd, heb ik voor maat 40 gekozen. Ik ontving de pumps thuis met een alleraardigst briefje en presentje. Helaas waren de pumps toch te ruim. Via communicatie via de chatbox op de site een retourlabel aangemaakt, wat heel erg eenvoudig ging. Zodra de pumps retour haaden ontvangen, werd maat 39 opgestuurd. Deze moet ik nog iets uitlopen, maar verder sluiten ze mooi aan. Ben zeer tevreden over de glitterpumps, maar ook over de mensen achter Silhouette. Klantenservice en website is uitstekend en daar kan menig webshop of winkel nog wat van leren.
Mijn posingheels werden de volgende dag al bezorgd! Via mijn mail werd ik netjes op de hoogte gehouden van het bestel/bezorgingsproces. Extra pluspunt voor de verpakking (dik inpakpapier om de schoenendoos in plaats van plastic/grote dozen). Er waren pads aan toegevoegd, wat kaartjes en een handgeschreven note. Kortom: top!
Een een mooie doos arriveerden de schoenen, met een persoonlijke noot erbij. Ook een duidelijke beschrijving toegevoegd. Heel professioneel!!
De schoenen zijn fijn en het advies over hoe groot de schoenen zouden vallen klopte precies.
Heel fijn en snel en ook nog een attent cadeau erbij,
Mijn bestelling werd binnen een paar dagen geleverd. De schoenen waren netjes ingepakt en ik kreeg een paar binnenzooltjes er gratis bij. Goede service.
Fijne service, zowel in het geven van advies als het snel opsturen van je pakket. Snel reactie ontvangen op vragen en de bestelling was de volgende dag al binnen. Informatie bij de hakken is erg uitgebreid.
Met een vraag via whatsapp deze zaak benaderd. Die dag kreeg ik meteen een duidelijk en leuk bericht. Een erg fijne persoonlijke service. De hakken waren netjes verpakt met veel informatie. Top!
De dames hebben kennis van zaken en zijn goed op de hoogte van praktische zaken zoals het groot of klein ,,vallen” van het schoeisel en zijn oprecht in hun advies. Maar ook het assortiment is ruim en van goede kwaliteit.
Ik kwam met een spoedvraag. Ik werd onwijs goed geholpen en hierdoor heb ik alles op tijd in ontvangst kunnen nemen. Zonder stress.
Super persoonlijke service altijd telefonisch of via de app. Geen vraag is te veel en ze helpen je altijd heel goed. Desnoods maken ze een filmpje voor je hoe de schoen eruit ziet of valt. Top team en een groot assortiment aan toffe schoenen/hakken.
Wederom weer snel geleverd en prima in orde
Online een laatste pump, afgeprijsd besteld. Vantevoren even gebeld om te vragen of ik de pump kon retourneren. Dat kon. Bij de bestelopmerkingen gevraagd om een snelle levering. Meteen daarop kreeg ik een mailtje dat ze de pumps hebben opgestuurd met track and trace code er bij. Twee dagen later had ik de pumps in huis met een kleine attentie. Heel leuk.
Erg fijne site en goede (tel en mail) advies en hulp bij maat kiezen .is al jaren een TOP winkel.
Perfecte kleine maat schoenen. Service is super. Vooral t handgeschreven briefje en kadootje erbij steeds maakt t persoonlijk.
Al een paar keer besteld via de website en in de winkel geweest. Altijd goede kwaliteit gehad en een goede service.
Makkelijke site, mooi breed assortiment, prachtige hakken gekocht. Blij mee.
Snelle levering, mooie sandalen en als extra een paar zooltjes erbij, heel blij mee. Het handgeschreven berichtje maakt het persoonlijk, mooi!
I am very happy with the service and the presentation (the way the shoes were packed) and the attention to the details (small present I got). I also like the shoes.
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!