Super mooi en zitten heerlijk!
Voor de eerste keer bij deze winkel laarzen gekocht. Ze zijn prachtig en ze werden de volgende dag geleverd. Er zat zelfs een instructie bij hoe ze aan getrokken moeten worden.
Bestellen ging makkelijk. Mijn laarsjes kwamen op de dag aan, zoals vermeld. Leuke persoonlijke note op de factuur, daar word je blij van. Hakken waren precies zoals de foto.
Bij toeval kwam mijn dochter op deze site terecht waar ze precies de schoenen vond die ze in gedachten had. Netjes geleverd, zelfs met een flyer met extra tips over de erbij bestelde inlegzooltjes. Prima service dus voor herhaling vatbaar.
Gewoon top! Kan er niet meer van maken
Mooie kwalitatief uitstekende hakken
Zeer goede schoenwinkel, vriendelijk behulpzaam, ik ga daar zeker nog bestellen of eens langsgaan in de winkel in Rotterdam, aanrader
Wat ik erg op prijs stel is de uitgebreide beschrijving bij elk artikel. Normaliter zijn die beschrijvingen algemeen en voegen ze niet heel veel toe maar hier wel. Zo wordt er aangegeven of de schoen geschikt is voor smalle voeten of brede voeten. Het loopgemak van de hakken wordt uitgelegd. Dit is de meest nuttige beschrijving die ik ooit bij artikelen heb zien staan. Echt een grote plus punt hiervoor! Wat ook verrassend was is dat ik een sandaaltje met hak had gekocht waarvan het bandje te breed was voor mijn voeten waardoor mijn tenen er te ver doorheen gleden. Maar tot mijn verbazing zat er een gratis cadeautje bij, namelijk een klein inleg zooltje die precies in dat sandaal paste waardoor ik het sandaaltje niet heb hoeven te retourneren. Echt perfect!
De omschrijving van de pasvorm, hakhoogte kleur etcetera. Zijn juist dus je krijgt (in mijn geval) de schoenen waarop je verheug en helemaal blij als je er zo in kan weglopen zonder pleisters en blaren.
Allereerst gefeliciteerd met het 50 jarig bestaan van Silhouette. Zo blij dat ik jullie winkel een paar jaar geleden heb gevonden wat een service! Prachtige trouwschoentjes bij jullie mogen kopen. ook online online is de service geweldig vandaag weer 2 paar prachtige hakken binnen gekregen en ze lopen weer fantastisch helaas was ik niet thuis toen de schoentjes geleverd werden dus moest ze ophalen bij een punt. Daar gelijk verteld over jullie en gelijk hebben ze jullie webshop opgezocht
de beste winkel van nederland supper snelle levering personeel is top de overdeknielaarzen lopen als pantovels goede kwalitijd je betaald wat meer maar geld dik waard
Gewoon aanschaffen! Kan er niets beters over zeggen. Ze zien er waanzinnig uit, lopen als wolkjes (door plateau en kussentje binnenin).
Correcte zaak met kennis van het vak, goed advies, ruime keuze, snelle levering en de correcte prijs/kwaliteit verhouding.
Netjes ingepakt en snelle service.
Zeer blij met mijn nieuwe hakken
Prachtige schoenen en super snelle levering. Het gratis cadeautje, en lieve berichtje maakt het helemaal af. Ga zo door!
Ja ik ben echt super tevreden over silhouette. Zowel in de winkel schoenen gekocht als online. In de winkel denken ze met je mee naar waar je op zoek bent. Online echt een goede omschrijving van de schoen en geschikt voor welke voet, super snelle verzending ook. Volg ze ook even op de socials zo blijf je op de hoogte van nieuwe inkopen en ze doen vaak een leuke live op insta. Kortom echte toppers, bedankt team Silhouette
De verf is na 1x dragen al van de neus van de schoenen af
Hallo Ivonne, Dank voor je bericht. Wat vervelend dat je een probleem ervaart met je naturelkleurige laarsjes! Jammer dat je niet eerst even contact met ons hebt opgenomen, zodat we met je mee kunnen kijken, wat er aan de hand is. Zou je dit alsnog willen doen? We kijken graag even wat er aan de hand is met jouw nieuwe aankoop. Groet, Sandra - Silhouette _____ Edit: Na dit bericht hebben wij nog contact gehad met de klant. De punten van haar nieuwe laarsjes zijn licht beschadigd, omdat zij met het traplopen de voorkanten van haar nieuwe laarsjes aan de traptreden gestoten heeft... De beschadigingen zijn minimaal en we hebben mevrouw geadviseerd even naar een schoenmaker te gaan. Deze kan haar laarsjes - ook al zijn ze niet van echt leer, maar van een heel mooi imitatiemateriaal - netjes voor haar bijwerken zodat ze met veel plezier haar laarsjes kan dragen.
Laatst jeans laarzen aangeschaft. Ben er echt mega blij mee. Komt goed overeen met de beschrijving op de site. Simple in love. Snelle service ook en goed verpakt geleverd. Mijn complimenten !!
Al veel laarzen gekocht, heel Fijn Om geholpen te worden ook als je iets speciaals van Pleaser wil kun je het ook bestellen
Mooie schoenen en super snelle levering.
Prachtige schoenen,vriendelijke en goede service,snelle verzending en met deskundig advies goed geholpen met het vinden van de juiste maat!
Als ik bij Stilhouette mijn schoenen bestel, ontvang ik de schoenen snel. De kwaliteit is echt top, en de prijs is leuk. Ik krijg altijd netjes een mailtje van de bestelling en andere dingen.
We hadden maat 41 besteld en kregen maat 39 thuis gestuurd. Dus onze ervaring is niet zo goed. Ze worden teruggestuurd
Hallo! Dank voor je review. Wat vervelend dat je niet tevreden bent! Ik schrok hier een beetje van; hebben we inderdaad zo zitten slapen, dat we een verkeerde maat hebben gestuurd? Ik heb gelijk telefonisch contact met je gezocht om een en ander uit te zoeken en een oplossing te bieden. Maar eerst wilde ik graag zeker weten, of we inderdaad de verkeerde maat hebben gestuurd of dat je per ongeluk in de war bent geraakt van het feit dat er vier verschillende maten op de loopzool van je mooie Vizzano pumps staan.... Vizzano is namelijk een merk uit Brazilië en heeft, omdat het een merk is dat in verschillende continenten wordt verkocht, verschillende maten op de zool staan. Braziliaans, Europees, Amerikaans en Russisch. Het meest prominent is de Braziliaanse maat leesbaar, omdat de schoenen hier geproduceerd worden. Ik vroeg of je even op de loopzool wilde kijken van je nieuwe hakken, maar kreeg een antwoord dat ik niet had verwacht 🙃. Je reageerde dat de schoenen alweer naar ons onderweg waren en dat het natuurlijk onzin is over die vier maten, want een schoen heeft één maat en daarmee uit. Toen ik vroeg, waarom je niet even voor het retoursturen een mailtje had gestuurd, of een appje, of gebeld had, reageerde je met 'dan moet je het formulier maar aanpassen want daar staat op dat ik hier (op Kiyoh, het reviewplatform) moet reageren'. Tsja.... daar had ik dan weer even geen antwoord op 😬. Ik stelde nog voor om, als het pakket hier retour is, even een filmpje te maken van de loopzool met de maten - maar daar stelde je geen prijs op. Of we het geld gewoon terug wilden storten want ze pasten sowieso niet. Tuurlijk doen we dat. Zodra je order hier retour is, crediteren we je aankoop. We hebben overigens tóch een filmpje gemaakt van de mooie blauwe hakken om het maatverhaal nog een beetje toe te lichten. Wellicht niet voor jou, maar ook voor andere mensen die misschien een beetje in de war zijn met de verschillende maten van Vizzano 😀. Het filmpje kun je hier terugvinden op ons YouTube-kanaal: 📽️ https://youtu.be/m5rqwB5hQGw Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Het assortiment is fantastisch. Ook voor de grotere maten is er veel keuze. De beschrijvingen van de schoenen zijn een feestje en de servicegerichtheid van het team is top!
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!