De schoenen waren boven verwachting!

Zowel de website zelf, als de productomschrijving, snelheid van de levering, verpakking en kwaliteit van de schoenen was boven verwachting.

Ziet er fantastisch uit

Hele mooie schoenen. Maar helaas te smal voor iets bredere voet

Zeer fijne winkel ervaring

Zeer fijne winkel met mooi overzichtelijke webshop waar veel filter- en zoek mogelijkheden zijn. Er een WhatsApp nummer beschikbaar voor als je twijfelt, iets speciaal zoekt of maatadvies wenst. De levering is snel met correcte en duidelijke communicatie Ook in de winkel is het goed vertoeven. Alle modellen staan ten toon en er is heel heel veel keuze. De medewerkers winden er geen doekjes om en weten waar ze mee bezig zijn. Mocht je een beetje 'angstig' zijn om te shoppen voor je eerste paar hakken ben je bij Silhouette aan het goeie adres. Achterin de winkel is er een pashoekje waar je rustig op het gemak kan passen uit het zicht van de andere klanten. Gewoon doen!

• Afspraken nakomen

Goed geholpen en zeer klantvriendelijk. Keus van hakken was uitverkocht en kreeg een heel leuk filmpje met andere keuze mogelijkheden.

Mooi

Leuke laarzen, goede prijs, netjes verpakt en ziet er goed uit, met en persoonlijk handgeschreven berichtje erbij (erg leuk) Hier ga ik vaker bestellen.

Great experience!

I love the boots I purchased and the delivery was very quick. The only reason I didn’t go for 5 stars is due to the sizing guidance on the website. I usually wear size 44, and it says I should order a size smaller. I ended up ordering size 44 anyway, and they are slightly too small for my feet. But with time I’m hoping I will get used to it.

Snel verstuurd

Mooi snel binnen

Betrouwbaar, snel ,duidelijk.

Een vraag van mij werd via WhatsApp netjes en duidelijk beantwoord. Levering ging snel. En het is een goede kwaliteit van het product ( Pleaser)

Geen schoenen toch top!

De schoenen die ik besteld had waren super gaaf. Helaas paste ze niet. Telefonisch contact gehad en mijn probleem ( te lange tenen) werd erkend en gekend. De afhandeling van terugsturen en geld terug verliep vlekkeloos. Top bedrijf

• Afspraken nakomen

Zeer perfect service, kwaliteit en zeer betrouwbaar

Gewoon top

Zijn er voor deze winkel woorden voor nee die moeten nog verzonnen worden staan nog niet in de dikke van Dalen

• Afspraken nakomen

Mooi site, veel keuze, goed advies

Tevreden en blij

Zo lang gezocht naar hoge laklaarzen met brede schacht voor dikkere kuiten Zou fijn zijn wanneer daarin nog wat meer keuze kwam zodat ik nog meer kan kopen!

Topwinkel

Het was heel persoonlijk gericht. Ik kreeg bij mijn mooie hakken een lief briefje, en ook nog kussentjes die ik niet zelf besteld had. Die kussentjes zijn echt een life-saver want het maakt het zoveel relaxter om op de hakken te lopen. De hakken zelf zijn erg mooi en ik ben er oprecht heel erg blij mee. Onafhankelijk van de hakken zelf denk ik dat de liefde waarmee dit wordt gedaan ervan afstraalt en dat maakt het een mooi cadeautje om hier schoenen te kopen. Ze waren ook nog best wel goedkoop en voor die prijs oprecht goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

• Afspraken nakomen N.v.t.

Prima afhandeling van de bestelling.. En goede comunicatie

• Afspraken nakomen

De meest geweldige winkel voor elke hakkenfan!

Super levering, goede prijs maar vooral geweldige kwaliteit!! Al mijn schoenen draag ik jaren en blijven er geweldig uit zien.

Hele mooie sleehak

Nette schoenen, goede kwaliteit en snelle levering

TOP

De hand geschreven groet op het bestelformulier, bij de levering, vind ik echt super tof. Dat maakt dat ik me als klant gewaardeerd voel en niet als nr de zoveelste. Verder is de service geweldig goed.

• Afspraken nakomen

Snel geleverd, netjes verpakt en top schoenen.

Tevreden klant

Website is duidelijk en omschrijft het artikel juist

Fantastische

De schoenen zijn als pantoffels wil ze nooit uitdoen en zien er heel sexy uit mooie prachtige schoenen al weer verslaafd om er te kopen je voel je heel sexy mee en voelt je op en top vrouw dat beloof voor me portemonnee

Onverwacht verrast!

Pumps top, zitten goed. Attente notitie op de factuur :-). Pumps per stuk verpakt in de schoenendoos. PostNL minder prettig, de hele zaterdagmiddag thuis gewacht en dan een mail ontvangen dat het pakket maandag bij een PostNL bezorgpunt opgehaald kan worden!?

As always great shoes!

Its a 4th pair of shoes that I bought and as always the shoes are a blast, shopping easy and delivery fast. Happy returning customer :)

• Afspraken nakomen

's Morgens de laarzen besteld en de volgende dag al in huis. Ook erg prettig dat je je vragen via whatsapp kan stellen. Al met al een super service!

Karel Doormanstraat 467

3012GH Rotterdam

010 4130 516 / 06 5192 9257

Over Silhouette Schoenen BV

Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!