Ik heb nu 2x schoenen besteld, en ze zijn allemaal prachtig, zitten goed en zijn precies de kleur zoals op de foto wat niet altijd vanzelfsprekend is bij een online bestelling. De levering was keurig op tijd, dus ik ben meer dan tevreden

Snel en supermooi!

Super snelle nette service

De mooie zilveren hakken werden de dag na de aankoop al bezorgd. Er zat zelfs een extraatje in de doos waar ook een geschreven tekst in lag. Dit maakt het extra persoonlijk. De hakken zien er goed uit. Ik ben blij met deze aankoop en de goede service!

• Afspraken nakomen N.v.t.

Meest persoonlijke en fijne online aankoop ooit

Ruime keuze aan mooie hakken van goede kwaliteit aan normale prijzen. Duidelijk overzicht op de website met duidelijke foto's en je ziet aan de tekst bij elk afzonderlijk type hakjes meteen de aandacht en passie voor hakken door de op persoonlijke wijze geschreven uitleg en tips. Eenvoudig en duidelijk bestelproces en direct duidelijkheid over het (eventuele) retourproces. Tijdige en snelle levering. Het uitpakken van de levering is een feestje. Met zorg verpakt, zelfs gratis balettes erbij. Wat echt de doorslag gaf was de persoonlijke en handgeschreven boodschap op de afleverbon. Daar wordt je gewoon meteen vrolijk van. Dus: een dikke welverdiende 10!

• Afspraken nakomen

Top service en goede kwaliteit

Snelle discrete bezorging Maatadvies op de site zeker opvolgen (heb net een paar pumps ontvangen en maatadvies bij het bestellen over het hoofd gezien:veel te groot. ) omruilen is geen probleem (retourneren wel op eigen rekening) Ik heb ze naar de winkel gebracht en geruild. Prima service.

In één woord top

Als geboren Rotterdamse heb ik sowieso een zwak voor alles wat uit mijn stad komt. Silhouette is al jaren een begrip en vaak al shoppend op de Lijnbaan binnengelopen. Nu woonachtig in Leusden en heel blij met de webshop, de leuke filmpjes, de service , kortom alles !

super

mooi leren laarsjes,goede kwaliteit.

Best shop ever!

Altijd de beste klantenservice die je maar kan hebben!

• Afspraken nakomen

Prima levering ziet er prima uit

T vlotte levering kan voor mij niet beter

• Afspraken nakomen

Na een paar dagen mijn overknees, die goed verpakt zaten, ontvangen. Zien er precies uit als op de afbeelding en als omschreven. Ze passen perfect. Erg leuk ook de handgeschreven tekst op bijgeleverde bon.

• Afspraken nakomen N.v.t.

het is goed alleen de mails er na vind ik vervelend prive krijg je problemen

• Afspraken nakomen

Uitstekende service en snelle levering!

Fantastische klantenservice! Via de chat kreeg ik snel duidelijke antwoorden en goede suggesties. Ik loop vrijwel nooit op hakken en op deze manier heb ik toch in één keer de juiste schoenen gekocht.

• Afspraken nakomen

Als liefhebber van hoge hakken ben ik heel blij met silhouette. Ik wil graag bij iedere outfit een bijpassend paar hakken en dat lukt met Silhouette.

• Afspraken nakomen N.v.t.

Geweldige schoenen en verhaal!

De website was al een paar keer voorbij gekomen in mijn zoektocht naar een paar nieuwe hakken. De doorslag om ze hier te bestellen was het verhaal dat afgelopen week verschenen is. Echt een mooi verhaal en een hele prestatie 50 jaar Silhoutte, van harte gefeliciteerd!

goede keus

Goede omschrijving van de pasvorm (dit klopte ook) schoenen werden snel geleverd met gratis anti slip pads erbij .super blij mee

• Afspraken nakomen

Nooit gedacht en verwacht dat ik passende nette overknee laarzen zou vinden. Helemaal blij.

Top winkel

Superpersoneel Veel keuze Goed advies

geweldig

Al vaker besteld want ja waar ga ik anders heen! En dan open je de doos en staat op de factuur een handgeschreven stukje tekst, echt zo leuk en persoonlijk dat je weet dat je niet met een simpele webshop te maken hebt. Je weet het gaat om echte lieve mensen die van hun laarzen/schoenen/hoge hakken winkel houden en om de klant geven en dat is mooi in een tijd waar steeds vaker dingen geautomatiseerd worden met AI, zelfscankassa's en grote webshops als Bol, Amazon, Temu etc. Ga vooral zo door met de winkel en webshop, filmpjes, foto's, nieuwsbrieven en weet ik wat nog meer jullie doen, kom zeker nog eens terug als ik weer eens hoge hakken nodig heb!

Geweldige service!

Ik wilde een paar hakken die uit de collectie zouden gaan, toch werd er voor mij mijn maat besteld en een paar dagen later had ik ze al in huis. Wat een geweldige service, nu heb ik de hakken die ik al maanden op het oog had! Super blij mee!

• Afspraken nakomen

Zoals altijd, mooie laarzen en snelle levering.

De websitebezoek is erg duidelijk, de maten kloppen en de laarzen zijn van heel goede kwaliteit. In de winkel krijg je ook heel goed advies trouwens.

• Afspraken nakomen

Altijd vriendelijk en goed advies

Zooltjes plakken niet goed

Ik kocht zooltjes voor mijn open sandalen met hoge sleehak, omdat ik steeds naar voren schoof in de schoenen. Mijn tenen piepten steeds over de rand. Dat hebben de zooltjes deels verholpen. Ze plakten helaas maar een dag in de schoen. Toen lieten ze los en ik heb onderweg andere platte schoenen gekocht. Er zit wel een duidelijke beschrijving bij de zooltjes hoe je ze moet plakken. De zooltjes zijn snel geleverd.

• Afspraken nakomen N.v.t.

Ik zocht een cadeautje voor mijn nichtje die van hakken houdt. Nu ben ik zelf een paar keer bij jullie geweest. Ook heb ik zelf een aantal paar hakken van jullie. Ze houd van speciale hakken zodoende moest ik aan jullie denken. Heb ik een digitale cadeaubon op het laatste moment bij jullie besteld. Ik wil jullie bedanken voor de goede service. Mijn nichtje is heel blij met de cadeaubon Misschien begeleid ik mijn nichtje bij het uitzoeken van de hakken bij jullie in de winkel. Met vriendelijke groet Albert.

• Afspraken nakomen

Vriendelijke en goede service.

Mijn ervaring is dat ik op een leuke manier mijn bestelling heb ontvangen. Het was net een kadootje. Daarin zat ook nog een kadootje naast mijn mooie hoog gehakte schoenen. Voor de bezorging kreeg ik een mailtje met informatie en uitleg over de bezorging. Dat vind ik service. Mijn schoenen heb ik in goede orde ontvangen..

top

Snelle levering, duidelijke communicatie en prima prijs/kwaliteit.

Karel Doormanstraat 467

3012GH Rotterdam

010 4130 516 / 06 5192 9257

Over Silhouette Schoenen BV

Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!