Super mooi

Vakkundig personeel goede uitleg en snelle levering en prettig geprijsd

Goed geadviseerd en mooie radiatoren!

In het bestelproces heeft het personeel goed mee gedacht in het bestellen van toebehoren. Binnen 2 weken zijn de radiatoren geleverd. Heel tevreden mee!

Goed bedrijf.

Diverse radiatoren besteld en snel en voordelig geleverd. Ben er erg blij mee.

Snelle levering ondanks Corona

Goede kwaliteit radiator en snelle levering ( zelfs eerder dan gemeld)

Prima.

Goede radiatoren, levering zeer snel en compleet

Na zelf verkeerde product besteld te hebben alles top geregeld en uiteindelijk goeie product toegestuurd gekregen. Uitermate tevreden

positief en snelle reactie op mail en leveringen .

positief en snelle reactie op mail - telefoon en leveringen .

Ik heb het als prettig ervaren om zaken met jullie te doen

Klant vriendelijk. Erg behulpzaam Goed overleg voor bezorging qua datum en tijd. Raad deze winkel aan.

snelle levering, uitstekend product

Goede prijs snelle levering

Goede prijs voor de vloerverwarming slang en snelle nette levering En goed product om te verwerken

Goede service en Snelle levering

Goede service en snelle levering. Heb achteraf nog extra beugels nabesteld.

zeer goed

goed advies en nakomen afspraken

Helemaal goed

Een vlotte levering en een mooi product goed ingepakt

Snel en goed

Prijs is concurrerend met de rest. Omschrijving prima. Afhandeling super snel. Ga zo door!

Prijs en kwaliteit in evenwicht!

Radiotor besteld en makkelijk betaald via Ideal. Onze bestelling werd snel en op het afgesproken tijdstip geregeld! Erg fijn!

Super service

Prettige mensen die zeer klantvriendelijk met je meedenken, zelfs als het Out of the box moet, geweldig! Producten van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ben zeer tevreden!

Goede ervaring

Duidelijke site, ruim assortiment. Tijdens bestelling had ik vragen en deze werden met kennis van zaken beantwoord. Snelle en correcte levering.

Prima product, informatie duurt wat langer.

Het artikel was correct en snel geleverd. Het voldoet nu aan de verwachting. Tevreden over levering en prijs. Ik ben echter geen specialist en had wat vragen, dat duurde even voor mij duidelijk was hoe het onderdeel te gebruiken in de verwarmingsinstallatie.

Half of radiators is okey, the other half is not

I have ordered 2 Henrad Everest Plan radiators in light grey color. One radiator has scratches on the top. The radiator's grid on the top is not straight. The grip is undulating. Unfortunately, it is not possible to attach pictures here. It is very disappointing because it was expensive.

Prima prijs, kwaliteit, kleur en materiaal!

Makkelijk op te hangen aan de muur, te instaleren en heerlijke warmte gehad afgelopen weken!

Levertermijn was 5-6weken en de 6de week stopte een camion van vanmarcke voor de deur met de mooie design radiators. Enkel de site qua zelf op te volgen of ze het l verzonden zijn ja/nee kan duidelijker

Goede producten en prijs, service kan iets beter.

Bestelling gedaan waarvan een deel nagezonden moest worden. Dat laatste heeft 3x contact en 2 maanden gekost. Contact met klantenservice wel steeds heel vlot, de bijbehorende actie kom dus wel wat vlotter

Thomas Edisonweg 40

5151 DJ Drunen

0416 - 747121

Over RadiatorenDiscounter.nl

Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.