Volledige levering

Alles ging goed behalve de leveringsdatum. Je kon dat aangeven welke bevestigd werd, helaas op de dag geen levering maar wel de dag erna toen er niemand thuis kon zijn ivm werk. Radiator is kompleet, inclusief montage handleiding. Installeren is makkelijk.

Vriendelijke mensen netjes geholpen zelfs omruilen van verkeerd bestelde artikelen was geen probleem

Te lange levertijden,beloftes niet nagekomen

Beter bij installateur bestellen,krijgen voorrang bij leveren van bestellingen

Top!!

Alles perfect verlopen! Goede communicatie, over zowel de radiatoren, als de levering daarvan. Fijn geholpen door Frank. Gewoon een topzaak!!

Snelle afhandeling van de bestelling

Goed geregeld allemaal

Zeer prettig. Gewoon bestellingen netjes leveren. Goede info van te voren en over de levering. Chauffeur belde ook netjes 10 minuten vtv dat hij er zo zou zijn. Chapou.

Goed en snel geleverd. Top!

Keurig volgens afspraak mijn bestelling in orde gemaakt en geleverd!

Goed georganiseerd

Snelle levering en netjes afgeleverd

Uitstekende ervaring g

Zeer goede service .Uitstekende en snelle afhandeling

Zeker aan te raden!! Kwaliteit, prijs en service => Uitstekend

prima bedrijf

Al diverse keren wat besteld. Tot nu toe altijd geleverd en nagekomen wat is afgesproken. Ook als er een nalevering is omdat het product tijdelijk niet leverbaar is.

Fijn bedrijf

Goede en deskundige informatie. Vriendelijke medewerkers en snelle levering.

TOP!

Alles snel verwerkt! De medewerkers zijn zeer vriendelijk en helpen u razendesnel per mail. Bedankt!

Persoonlijke service en snelle levering.

Deskundig advies en prettig contact.

snel geleverd

goede prijs

Goed advies en snel geleverd

De ontvangen adviezen en assistentie was perfect bij he maken van keuzes. Eenmaal besteld werd er (op maat gemaakt) snel geleverd. Hoop dat de montage net zo voorspoedig zal gaan.

Klein Probleempje prima opgelost

Prima opgelost

besteld maar nog niet binnen, zal goed komen

Via internet besteld, maar de radiator komt pas op 8 augustus, dus kan er nog niets over zeggen. Het was wel snel besteld en goed te vinden op de site.

Ik heb al een paar keer radiatoren besteld, prima service en advies gehad

Op en top

Snelle levering, goed afhandeling van zaken

Snel en duidelijk, maar aflevering onder de maat

Heldere en effectieve communicatie, snelle levering. Transmission ging echter niet verder dan de poort van mijn tuin. Ben half uur bezig geweest om loodzware radiatoren over de laatste 30 m de schuur in te krijgen.

Zending radiator goed verzorgd, wacht nu nog op bericht betreffende levering mijn volgende bestelling

Kwaliteit voor een zeer schappelijke prijs

Voor een tweede maal via de heldere en moeiteloos te gebruiken website een JAGA convector besteld en precies in de aangegeven tijd aangeleverd gekregen. In de wachttijd werd door de verkoper nog gevraagd of er mogelijk tussenkoppelingen bij de bestelling vergeten waren, hetgeen getuigd van ervaring, kennis en initiatief om met de klant mee te denken. Dank en chapeau!

Op tijd, netjes geleverd, goede prijs. Alles in orde dus een 10

Thomas Edisonweg 40

5151 DJ Drunen

0416 - 747121

Over RadiatorenDiscounter.nl

Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.