jaga radiator

super merci bonne communication en français.

Scherpe prijs, snelle verzending

Goede website met zeer concurrerende prijzen. De bestelde onderdelen waren goed verpakt en snel verzonden. Kortom zeer tevreden.

prompte levering van heel fraaie convector

De website was heel helder bij het kiezen van de opties. Keus goed kunnen maken, daarna snelle levering (binnen de aangekondigde twee weken) dus geen coronavertraging. En wat een mooi ding!

Uitstekend geholpen. Een heel goede service!

Snelle levering van het geen ik besteld heb. Medewerker was duidelijk in wat ik nodig had voor het installeren. Fijn om met vakmensen tedoen te hebben.

Goede en snelle levering

Bindnetten, rand isolatie en lijmspray besteld. Netjes bij elkaar gebonden en correct geleverd

mooie radiator, goeie prijs en goeie service

Prima geregeld

'Poten' voor een radiator besteld. Eenvoudig te bestellen, snel in huis. Helemaal tevreden.

Snelle bezorging prima prijs

Snelle bezorging prima prijs

Helemaal goed

Ik heb geen klachten, product is op tijd en correct geleverd. We zijn er blij mee

goede kwaliteit en prijs

snel geleverd

Snelle service goed product

Er miste alleen een soort van afdichtdopje, terwijl er stond dat het een compleet pakket was.

Keurig op tijd geleverd

Belofte waargemaakt om de volgende dag te leveren.

Mooi product en goede begeleiding

Snelle levering. De aansluiting van de radiator op de leiding paste niet. Na contact is snel een juiste koppeling opgestuurd. Goede begeleiding!

Alles prima verlopen

Super geregeld

Vlotte vriendelijke service

Vlotte bestelling online. Mogelijkheid om kosteloos af te halen. Vriendelijk personeel.

Snel geleverd en het product is volledig naar wens.

Goed product voor een aantrekkelijke prijs.

Goede service en kwaliteit

Goede website, duidelijk omschreven producten. Makkelijk te bestellen. Aanrader!!

Overzichtelijke website, snel geleverd, goed materiaal

Overzichtelijke website, snel geleverd, goed materiaal. Klein minpuntje: één verwarming was enigszins verbogen maar verder in orde. Daar heb ik zelf geen werk van gemaakt en ik hang hem maar gewoon op.

Goede en snelle service

Goede service en uitleg zeker via de chat

Vragen werden zeer snel beantwoord inclusief opties voor andere oplossingen. Ook via een aantal controle vragen om zeker te zijn dat de bestelling juist was.

Goed en redelijke prijs

Goed, accurate info.

Advies en ondersteuning van RadiatorenDiscounter is uitstekend en zal deze distributeur aanbevelen.

Tijdens koop uitstekende uitleg ontvangen van Frank van Gils. Offerte snel ontvangen en zeer complete. De informatie van transport van transparent en correct als ook de uiteindelijke levering. Goederen netjes verpakt en compleet. Kritiek op de bij gesloten installatieinstrukties die niet altijd correct zijn. Op de tekeningen staan soms andere onderdelen als die meegeleverd zijn en zeer onduidelijke tekeningen. Dus zelf uitvinden hoe e.e.a. in elkaar gezet moet worden. Instrukties om op al het draad Teflon tape te gebruiken hoewel met de huidige koppelingen met rubber seals dit niet nodig is. Achterhaalde instrukties op montagehandleiding. Mooi product en zeer tevreden. Bert Treffers.

zeer tevreden

de bestelling zeer snel afgehandeld een dag later in huis prima werk

Op tijd en goed

Volgende radiator ook bij hen bestellen

Mooie prijs kwaliteits verhouding

Thomas Edisonweg 40

5151 DJ Drunen

0416 - 747121

Over RadiatorenDiscounter.nl

Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.