eerste bestelling ging fout

De eerste bestelling ging fout. Twee verkeerde radiatoren geleverd. De cv monteur was hier aanwezig op de dag dat ze geleverd zouden worden. De montage van de cv installatie kon niet verder gaan door verkeerde levering dus moesten we hem nog een keer terug laten komen, Gevolg extra kosten. Heb dit wel bij hun aangegeven maar wordt niets mee gedaan. Jammer want uiteindelijk was dit hun fout. Moest wel weer extra vrij nemen om eerst de verkeerde radiatoren op te laten halen en later op de dag de twee juiste aan te nemen.

Uitstekende klantenservice

Bestelling, overleg met de klantenservice en levering zijn vlekkeloos verlopen.

Helemaal top

Goede prijzen en goede service

Niet meedekenkend

Foutje gemaakt in mijn bestelling. Kwam ik na drie weken achter. Bedrijf beroept zich op de zichttermijn van 14 dagen. Nooit meer zal ik hier iets bestellen

erg goeie service

goede producten en ook altijd bereikbaar voor (technische) vragen.

Mega slecht!

we hebben 3 keer de verkeerde radiator ontvangen, en uiteindelijk geen radiator ontvangen omdat we er klaar mee waren

Matig

In tegenstelling tot hetgeen de verkoper vertelde is deze radiator nauwelijks door een leek te installeren. Ik moet nu gebruik maken van een loodgieter. Aanbevelen? Als leek consument goed doorvragen en niet 1,2,3 vertrouwen op het antwoord.

Geen score

Zeer slechte ervaring! Plaats geen bestelling meer. Je betaald voor het retourneren meer dan de producten waard zijn!

goed en snel

goed en snel

Snel, duidelijk en goede contact

Duidelijke communicatie, snelle reactie via whatsapp en ook het vergeten onderdeel werd meteen zonder discussie opgestuurd en was de volgende dag binnen.

Snelle bezorging goed product

Prettige website, snelle levering en veel keuze.

Prima service en kwaliteit

Komt afspraak na, Goede service en kwaliteit tegen een scherpe prijs

Bij mijn eerste bestelling was ik iets vergeten, maar hierover werd ik meteen gecontact. De nalevering bleek ook niet helemaal compleet door een misverstand, maar ook dat werd heel snel en netjes hersteld. Fouten maken doet iedereen; maar de snelle en goede manier waarop deze werden behandeld maakt dat ik jullie zeker extra aanbeveel!

Goede service, besteld en geleverd conform afspraak

Radiator besteld, en vervolgens volgens afspraak geleverd, geen gedoe.

Goede communicatie

Ondanks de vertraging in levering werden we regelmatig op de hoogte gehouden.

Zeer Goede Service, produkten hadden schade!

De service die de website radiatorendiscounter.nl leverde was zeer goed. Ik werd goed geinformeerd over de leveringen van de radaiatoren De produkten echter ware soms van onvoldoende kwaliteit waardoor ik tot 4x toe een geleverde radiator moest terugsturen. Mijn aanbeveel reaktie heeft slechts betrekken op Radiatoren.

Prima, precies wat ik nodig had

Rtm benodigdheden besteld. Netjes en snel thuis geleverd. Top!

Goed onbeschadigd geleverd,

Goede prijs kwaliteit en geleverd zoals afgesproken

Goede service, snel en met vakkennis

Goede service, snel en met vakkennis

Jammer dat U de afterpay geweigerd hebt. Maar verder prima snelle levering

Uitstekende service

Geen minpunten

Mooi materiaal voor een correcte prijs

Goede prijs - kwaliteitsverhouding. Vlotte bestelling en vroeger geleverd dan eerst aangegeven.

Prima producten maar slechte transporteur

Tevreden over de radiatoren, maar bij meerdere bestellingen beschadigde producten ontvangen. Dit is overigens netjes opgelost door de klantenservice

goede service.

Zeer snelle levering

Thomas Edisonweg 40

5151 DJ Drunen

0416 - 747121

Over RadiatorenDiscounter.nl

Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.