Satisfaction

Very good quality, very good services and so fast delivered! Thank you!

mooi product

bestelling geplaatst, zou vrijdag geleverd worden maar kwam pas maandag helaas. Jammer dat ik dat pas vrijdagochtend te horen kreeg. Radiatoren waren goed van kwaliteit en kwamen onbeschadigd aan.

Scherpe prijs en snelle levering

Scherpe prijs en snelle levering. Kwaliteit van product, radiator Thermrad, kan ik nog niet beoordelen omdat de radiator nog in gebruik genomen moet worden.

Een van de weinige aanbieders van kleinere rollen(25m) blauw en rood geisoleerde alupex leidingen. Bestelling geplaatst en de volgende dag al geleverd. Top!

Klantvriendelijk en snelle service

Ik had een fout gemaakt in mijn online bestelling. Telefonisch werd ik hierbij snel geholpen en was het vlug aangepast. Bij het afhalen van de onderdelen netjes en vriendelijk te woord gestaan.

top

snelle levering en goede complete radiatoren geleverd

telefonische benadering over levering erg positief

Snel en alles perfect.

Zo snel verzenden en alles is goed kwaliteit.

Foutje razendsnel hersteld

In plaats van twee slangen was er per ongeluk 1 slang gelverd. Een mailtje, zelfde dag nog antwoord, volgende dag alsnog in huis. Klasse!

Zelf 2 radiatoren bestelt. Klantenservice is zeer behulpzaam en heeft ons aan de juiste koppelingen e.d. geholpen. Aflevering verliep vervolgens ook zeer netjes. Op het afgesproken moment werden de radiatoren netjes bezorgd. Vooraf een duidelijk berichtje. Top dus!

Komt afspaken na.

Komt afspaken na dus goede service

DHL liet een steekje vallen, maar de service die jullie zelf bieden is top.

Ik heb twee radiatoren besteld, mijn bestellingen zijn binnen enkele dagen geleverd en ık ben tevreden over kwaliteit van de radiatoren.

Goedemorgen service

Prima levering, en goede service

Meedenken hulpvaardig goed advies

Meegedacht met mij order en situatie. Keuze voor radiator discounter was een hele goede keuze

Snelle correcte levering.

Zeer tevreden over de levering en de mooie radiatoren.

Goede service voor en na de bestelling

Per telefoon een deskundig advies gehad, snelle levering, echt goed.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Zondags besteld en dinsdags (gratis) geleverd. Goed verpakt en onbeschadigd afgeleverd. Zouden in de middag komen, maar werd iets vroeger. Maar ivm thuiswerken geen probleem

snelle levering maar onjuist advies noodzakelijke bijproducten

Op advies van de verkoper (telefonisch) heb ik aansluitkoppelingen en een radiator kraanknop bij de radiator besteld. De aansluitkoppelingen waren niet de juiste (buitendraad in plaats van binnendraad) en de geadviseerde kraanknop past niet op de geleverde radiatorkraan.

Tevreden

Bestelling netjes en snel geleverd, info over de levering via whattsapp

goede service

goede bezorgers

Al vaker bestellingen gedaan, nooit problemen gehad.

Kwaliteit geleverd aan 'Light speed'

Prima handdoekradiator, supersnel en verzorgd geleverd. Nuttig advies bij aankoop.

Snelle service, korte levertijd

Snelle service, korte levertijd. Goede uitleg op de site met veel keuze. Lage prijzen.

Thomas Edisonweg 40

5151 DJ Drunen

0416 - 747121

Over RadiatorenDiscounter.nl

Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.