Top service en nette prijs

Onze radiator werd zeer snel geleverd. Netjes een Whatsapp bericht dat de radiator onderweg was. Goed bedrijf, aanrader!

Accurate en professionele afhandeling

Uitgebreide en informatieve uitleg over installatie mogelijkheden en waarbij het door ons gevraagde advies vakkundig opgevolgd werd. Probleemloze levering.

Goede service klant vriendelijkheid

Voor wat ik gekocht heb prima

Gewoon besteld gefactureerd en binnen 3 dagen binnengekregen Prima toch.

Goed product voor scherpe prijzen

Al meerdere bestelling gedaan en bevalt prima

Super service

Wij hadden een offerte van een ander bedrijf. Deze heb ik samen met werknemer van radiatorendiscounter doorgenomen en ze waren maar liefst 25% goedkoper. Voor dezelfde materialen. Direct besteld en de volgende werkdag geleverd. Super service.

Goede service snelle levering

Snelle levering en prima verpakt

snel geleverd

Goed, maar niet helemaal oké.

Mijn bestelling is binnengekomen op de aangegeven tijd en datum. Van de vijf onderdelen (elektrisch) functioneert er eentje niet. Ik zou een nieuwe toegestuurd krijgen en een retourformulier. Beide nog niet binnen gekregen. Ik zal nogmaals contact op gaan nemen.

Goed bedrijf en nog betere service

Goed bedrijf en nog betere service

Onderdelen zijn perfect Goede pasvorm Enkel had ik gedacht dat de knelkoppelingen om de leidingen mee te bevestigen er ook bij zouden zijn

snelle service en de juiste artikelen top

makkelijk zoeken in het magazijn en snelle verzending

Topservice

Vloernetten besteld die keurig verpakt met duidelijke transportafspraken bezorgd zijn

Top servis

Alles op tijd geleverd

Supersnel geleverd

Heldere site, met aanwijzingen over benodigd aansluitmateriaal. Keuzemogelijkheid bezorgdatum. Snel geleverd. Prima!

helemaal toppie

Goede snelle levering tegen hele scherpen prijzen.

Perfect advies, zorgvuldige service en hoge kwaliteit

Wij wilden alle JAGA convectoren vervangen door "nieuwe omhulsels"; hierbij was het nodig dat we geadviseerd werden in types en mogelijkheden. De medewerker van Radiatoren Discounter heeft steeds meegekeken en geadviseerd. Uiteindelijk hebben we 7 nieuwe en verschillende omkastingen gekocht. Deze werden keurig verpakt geleverd en voldoen volledig aan de verwachtingen.

Ik ben goed geadviseerd door uw medewerker Frank

Hij vroeg mij enkele foto’s van de situatie toe te zenden en hij wist op basis daarvan heel vlot de juiste onderdelen te bestellen. Ik heb de onderdelen na ontvangst zonder probleem gemonteerd.

perfect

Geen toevoeging

Super goede ervaringen mee.

Duidelijk in wat ze aanbieden en leveren tegen een goede prijs. Duidelijke manier van communiceren. Ik ben erg tevreden.

Ik ontvang rollen van 200 mtr, terwijl ik aangaf max 100 mtr

volgende bestelling graag max 100 mtr deze zijn voor mij beter handteerbaar

Prijs/kwaliteit en prima service!

Duidelijke website, goede opvolging, prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle service. Ook tijdens deze corona-periode!

prima service snelle levering

snelle levering alles erop en eraan

Keurig op tijd geleverd met een goede verpakking

Werkt perfect!

Thomas Edisonweg 40

5151 DJ Drunen

0416 - 747121

Over RadiatorenDiscounter.nl

Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.