zeer tevrede

Snel geleverd, goed beschermd en snel antwoord op mail.

keurig afgelevrd

Bestellen via de webwinkel ging heel goed in deze corona tijd. Veilig thuis.

Makkelijk te vinden, gelijk in huis.

Radiatorknop besteld die ik nergens anders kon vinden. Binnen twee dagen in huis. Jammer, dat hij erg duur was (20,-) maar logisch dat je iets moet verdienen aan zoiets specifieks op voorraad hebben.

Alleen jammer dat de water aansluitingen 0.5 cm dichter bij elkaar zaten dan van de 2 plaats radiator die er op zat. En de ophang punten zaten lager als van de 2 plaats die in gewisseld heb. Maar daar kunnen jullie waarschijnlijk niets aan doen. Ik had verwacht dat dit standaard was. Vandaar dat dit even wat extra werk was. Maar jullie 3 plaats doet het goed en ik ben verder zeer tevreden.

Prima levering.

Perfect!

ik verstaan helemaal niet van radiatoren, maar ze hebben mij gelijk geholpen, toen ik zijn website bezoeken. Hartelijk bedankt... Groetjes, Tunc

Omdat we niet goed wisten welke radiator we moesten nemen, hebben we ze gebeld. We zijn goed geholpen. Ook was het een snelle levering. Dus zeer tevreden.

super goed

snelle verzending prima item

het was een snelle verzending item is zoals beschreven koerier was op het afgesproken tijdstip een dikke a+++++

Zeer goed en snel geleverd

Prijs-kwaliteit en snelle gratis levering

goede ervaring snelle levering. helaas alleen niet de gewenste maat op voorraad

Correct en snel levering, en goed advies.

Supper

Prima product, snelle levering en uitstekende communicatie

goed en snelle levering op

Goed advies gekregen

Ik had een nieuwe radiator knop nodig. Daar het lasstig was om de juiste te kiezen heb ik gebruik gemaakt van uw chat service. Dat werkte uit stekend. de radiator knoppen werden vlot geleverd en waren betrekkelijk eenvoudig te monteren.

Bestelling perfect afgehandeld en gebracht. Netjes van te voren gebeld. Mooi op tijd.

Correcte levering goede kwaliteit

Klantvriendelijk

vlotte en snelle levering

10/10

Vanaf bestellen zaterdag tot aan aangeven van levering tot de levering Super. Eerst bevestiging van bestelling zaterdag. Dan een maandag een mail voor levering. Vandaag een apje dat ze kwamen met richt tijd. 15 min voor levering een telefoontje of we thuis waren. Vriendelijke man en hielp netjes mee alles op de plek te leggen.

Correcte snelle levering tegen prima prijs

Radiator weer supersnel geleverd

Besteld en 2 dagen later al in huis.

Niet duur en snelle levering!

Mooi product en een geweldige service!

Snelle reactie op telefoon en mail, correcte afhandeling van retourzending.

Thomas Edisonweg 40

5151 DJ Drunen

0416 - 747121

Over RadiatorenDiscounter.nl

Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.