Snel geleverd. Prima verpakt, vriendelijke chauffeur

Bestellen en vlug geleverd met goed en duidelijk advies

Fijne ervaring met radiatoren-discounter. Vroege levering in de ochtend. Dezelfde dag de radiator gehangen en duidelijke omschrijving erbij. Achteraf betalen ook heel fijn!

Zeer goede service, zeer beleefd en informatief! Geweldige prijzen, geweldige goederen.

Prima gegaan snelle levering goed afgeleverd ondanks dat niet thuis waren

Goeie ervaring goede prijs snelle en goede levering.

Goedkope, maar erg nette radiator. Levering zat even hapering in, maar vlot opgelost

Kocht recent een echte budget radiator, was verbaasd over hoe net alles eruit zag en hoe compleet deze was. Tussen bestellen en levering was nog wel even een extra mail nodig tussen mij en de radiatorendiscounter, maar toen dat eenmaal achter de rug was had ik mijn radiator zo binnen.

Uitstekende radiatoren en snel geleverd

Goede online service waarbij de chat ook reageert en behulpzaam is. De volgende dag werd ik gebeld door de koerier die ze langs kwam brengen dat hij met een half uur aanwezig zou zijn. Topservice

Super aftersales!

Ik kwam een onderdeel te kort. Direct door de sales afdeling geholpen. Top service!!!

Perfect geregeld

Perfect geregeld

prima, snel en correct

prima, snel en correct

duidelijke site

snel en goed geleverd

snelle levering duidelijke site

niet heel uitgebreid met producten maar scherpe prijzen voor radiatoren

Hele snelle levering en werd op de hoogte gebracht welke tijd de radiator geleverd zou worden. Zelfs de chauffeur belde dat hij onderweg was om aan te geven hoelaat dat hij bij ons zou zijn.

Jammer genoeg klopten levertijden niet maar medewerkers hielpen mij aan een alternatief

De levertijden op de website bleken totaal niet te kloppen . Medewerkers hebben mij wel geholpen een evenwaardig alternatief te zoeken . De dag erna was alles geleverd.

Great seller

The RadiatorenDiscounter.nl is a great seller. They are focused on client satisfaction and efficiency. Congratulations and keep up the good work!

Bestelling prima, levering matig

Hoewel het bestelproces prima verliep en de gewenste bezorgdatum leek te kunnen, heb ik helaas een hele dag thuis zitten wachten op niets. Na contact met TransMission bezorging verplaatst naar een andere dag. Eén van de netten kwam helaas beetje krom aan. Geen grote ramp, maar niet erg netjes. Mede vanwege het feit dat de bezorgen het tegen de gevel aan had gezet en daarna is weggereden om mij vervolgens te bellen dat het voor de deur stond.

Snelle levering en netjes afspraak gemaakt na telefonisch overleg

Prima, heldere communicatie duidelijke afspraken

Prima, heldere communicatie duidelijke afspraken

Alles prima verlopen.

Alles is prima verlopen. Geen ervaring met aftersales.

Onaanvaardbare levering

Slechte levering. Niet binnen de afgesproken termijn. Voor gebeld en vervolgens word je aan de telefoon niet fatsoenlijk geholpen. Dan komen ze eindelijk leveren is de hele levering beschadigd. Gemaild met de foto's van de beschadigde goederen. Krijg je weer een antwoord waar je niks mee kunt. Ik kon uiteindelijk de goederen aan de balie komen omruilen voor de niet beschadigde. We hebben betaald voor vervoer.... daar word het beschadigd (volgens hen was dat ook normaal) en dan zouden wij vervolgens ver moeten gaan rijden om de goederen (die vervolgens te groot zijn, vandaar het transport) om te gaan ruilen bij de balie????? Wat een ongelooflijk slechte service.

Redelijk

Product werd beschadigd geleverd. Desgevraagd moest ik het zelf maar herstellen.

snelle levering, goed product

product goed omschreven, snelle levering

goede snelle levering

Na bestelling van heldere website alles snel geregeld

perfect

service en levering perfect

volgensafspraken en doelgericht

oke

Thomas Edisonweg 40

5151 DJ Drunen

0416 - 747121

Over RadiatorenDiscounter.nl

Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.