Tevreden met de goedkope prijzen en snelle levering.

was eerste aankoop, zal vervolg worden

Goede prijs/kwaliteit. Snelle en nette service

Goede samen werking, nog contact gehad over de levering en de afspraken nagekomen.

Prima prijs. Groot assortiment. Levering op afgesproken tijd. Echt heel tevreden.

Goede service en deskundig advies

Zeer vriendelijke en deskundige hulp in de showroom. Er is ook goed meegedacht bij mogelijkheden de installatiematerialen eerder te laten leveren dan de radiator zelf.

Goede prijs, goede service

De eerste levering kwam wat onverwacht, maar uiteindelijk geschikt bezorgmoment af kunnen spreken. Goede service.

Voor de vloerverwarming had ik snel mijn onderdelen nodig. Na het bestellen (goedkoopste die ik kon vinden) kreeg ik een paar uur later al bevestiging dat het pakket onderweg was en de volgende ochtend werd het keurig verpakt geleverd. Super service.

Pluspunten

correcte en supersnelle afhandeling

Pluspunten

Goed geholpen met bestellingen,snel bezorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aan de telefoon goede uitleg en doen hun uiterste best om een fout te herstellen

3 staande radiatoren besteld daarvan was er een verkeerd dat was een hangend exemplaar kontact opgenomen met Frank was inderdaad door de fabriek het verkeerde model geleverd jammer dat dit door de discounter niet is gecontroleerd nadat ik de goede onderdelen had ontvangen miste ik nog een steun poot,Frank weer gebeld en die heb geregeld dat de fabriek regtstreeks deze naar mij toe heeft gestuurd. Verder prachtige radiatoren alleen jammer van de tijd die hier mee verloren gaat.

Pluspunten

Snelle service en goede afspraken via de mail

Pluspunten

Snelle en nette levering, denken mee met de klant.

Pluspunten

Snelle reactive, .

Pluspunten

snelle levering, goede prijs kwaliteit vehouding

geen

Pluspunten

Zeer goed...komt aspaak na. top

Pluspunten

Klantvriendelijk en service gericht

Geen idee

Pluspunten

Goede communicatie. Stipte levering.

??

Pluspunten

Ik moest in een bestaande lastige situatie twee radiatoren vervangen. Ik ben op basis van wat fotos en schetsen uitstekend geadviseerd en alles paste in 1x

Leverdatum liep erg uit doordat de leverancier een deel van de bestelling niet op voorraad had. Dit werd pas duidelijk nadat ik naar de uitgelopen levertijd had geïnformeerd. Hier hadden ze iets meer op mogen zitten. Overigens nadat de lange levertijd duidelijk was weer direct een goed alternatief advies gekregen.

Pluspunten

Keurig volgens afspraak geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, snelle reactie op vragen.

Pluspunten

Prijs/kwaliteit verhouding Snelle levering Goed contact, zowel via de telefoon, de mail als de chat

Thomas Edisonweg 40

5151 DJ Drunen

0416 - 747121

Over RadiatorenDiscounter.nl

Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.