Pluspunten

Al een aantal keer besteld bij dit bedrijf. Altijd netjes geleverd. Prijzen zijn goed! Niks te klagen, zoals het hoort.

Nvt

Pluspunten

Professionele, snelle en correcte afhandeling met goede persoonlijke reactie op e-mails en vragen. Ook goedkoper dan de concurrentie en een zeer grote keuze in radiatoren.. Levering zowel via pakketdienst als eigen vervoer zeer snel en vakkundig. Ik ben erg tevreden.

Pluspunten

Tevreden, goede service

Pluspunten

Goede kennis, snelle levering, perfect

Geen. Misschien proberen de levertijden omlaag te krijgen

Pluspunten

Prima service, goed geholpen, keurig geleverd, nette prijs.

Pluspunten

Korte levertijd zoals op site is aangegeven. in tegenstelling tot andere sites.

Pluspunten

snelle levering en prima spullen

bezorging kan beter.bedrijf was al hier terwijl ik nog niet wist hoe laat ze zouden komen

Pluspunten

goede afspraken die worden nagekomen

Pluspunten

Duidelijke website prima prijzen en snelle levering

Pluspunten

goed en snel geholpen top

Pluspunten

Snelle reactie op mijn offerte-aanvraag, prima prijs, showroom waar ik alle radiatoren écht kan zien en montage bij mij thuis. Helemaal top!

Pluspunten

Radiatorknoppen tijdig afgeleverd. Werken goed

Pluspunten

Lage prijzen, snelle levering en persoonlijke service.

Pluspunten

Duidelijke site, gemakkelijk een keuze te maken. Kwalitatief goede producten.

Pluspunten

Prijs is goed En netjes op tijd

4 stars: good service, well treated

Positive

Good selection, easy to order, competitive prices. Delivery on exact dates communicated, prima condition. Personal after-sales customer service, Frank was very fast to reply and he helped to cancel a mistakenly ordered item - also money paid for that item was promptly returned.

Suggestions

Order was made during Christmas period - some delay in delivery which is understandable, but could have been communicated when ordered. Also delivery by transport company was outside the communicated time slot, so driver left products outside the house. No harm done as everything was there but could be better.

Pluspunten

Zeer snelle levering, goed geregeld transport, mooi product

Pluspunten

aflevering kan beter. vervoerder kwam niet opdagen. maar ook geen bericht hierover.

Pluspunten

mondelinge contact prima; adequate reactie en informatie van Frank gekregen prima leveringsafspraken; wordt goed nagekomen door DPD; exact op tijd geleverd in een blok van 1 uur

de website verbeteren voor de DBE's; voor een leek is niet duidelijk dat je bij een Jaga van 1,20 m lengte 2 DBE's gekoppeld geleverd krijgt

Pluspunten

Goede prijzen, indien iets foutief geleverd zetten ze dit recht. Telefonisch gesprek mogelijk.

Opvolging leveringen

Pluspunten

Behoorlijk scherpe prijzen voor kwaliteitsspullen, ook wordt er goed meegedacht met de klant. Aantal verschillende artikelen is ruim voldoende zodat je alles in één keer kan bestellen. Bezorging is supersnel met een tijdsindicatie , bovendien werd ik door de chauffeur gebeld dat hij binnen een uurtje zou arriveren. Helemaal top, veel andere bedrijven zouden hiervan kunnen leren !

Ga zo door !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Thomas Edisonweg 40

5151 DJ Drunen

0416 - 747121

Over RadiatorenDiscounter.nl

Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.