Pluspunten

Goede klantenservice met heel goed advies!

Pluspunten

Zeer klantgericht, nemen de moeite zich te verdiepen in de klantsituatie. De website is prima. Bovendien geeft RD aan dat eenbepaalde product cobinatie van lev Jaga beter niet kan worden toegepast. Prima en nog eens prima. Website is ook prima, lekker snel,biedt goed zoekmogelijkheden.

Zo door gaan?!

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijk personeel, goede prijs, duidelijke website

De gebruikersvoorwaarden van deze review zijn veel te uitgebreid

Pluspunten

Het gevraagde product was niet op voorraad, daarop heeft het bedrijf contact met mij opgenomen en een ander type aangeboden en deze is zonder meerkosten de volgende dag bij mij afgeleverd. Dus goede, vriendelijke service en snelle levering (2 dagen na bestelling in dit geval)

Op website was product leverbaar, in werkelijkheid bleek het niet op voorraad te zijn. Dus wellicht een betere koppeling tussen voorraadinformatie en website. Dit werd wel keurig opgelost!

Pluspunten

Afspraak na gekomen. plezierig contact.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

U vraagt mij een oordeel over onze transactie. Het is een beetje moeilijk om daar iets over te zeggen als de zaak in kwestie nog niet is afgewikkeld. U bent mij iets te snel. Ik kan daarom uw bedrijf (nog) niet aanbevelen

Pluspunten

Bleek een miscommunicatie te zijn betreffende het verzochte review. De bestelling is echter soepel verlopen en de materialen waren goed tegen een prima prijs.

Ik heb nog nooit een bestelling geplaatst bij deze webshop. Niet heel best als mij nu verzocht wordt een reviewte schrijven.

Pluspunten

Behoorlijk scherpe(stabiele) prijzen voor artikelen van hoge kwaliteit. Bij een probleem werd er zeer snel en adequaat gereageerd. Chauffeur laat tijdig weten wanneer hij er is. Service is gewoon top !

Ga zo door !

Niet nodig

Pluspunten

Zeer behulpzaam Snelle levering En je kan achteraf betalen

Pluspunten

Supersnelle service & vriendelijke mensen, binnen 24 uur thuis afgeleverd!

Wat mij betreft 10 met een griffel!

Pluspunten

Telefonisch contact gehad over onderdeel van cv. Werd goed geluisterd en na beoordeling via foto, kreeg ok direct nieuw goed onderdeel toegestuurd , zonder kosten. Het persoonlijk contact en snelle levering waardeer ik zo aan dit bedrijf!

Pluspunten

I.v.m. een lekkende radiator (welke aangeschaft was bij de betreffende Radiatoren Discounter) heb ik contact opgenomen met Radiatoren Discounter.nl. Nadat ik foto's op had gestuurd en had aan kunnen tonen dat dit helaas niet verholpen kon worden is er zonder problemen de toezegging gedaan dat ik een nieuwe radiator zou ontvangen. Erg fijn zaken te kunnen doen met een eerlijke leverancier!

Pluspunten

Erg goede en snelle service. Denken met de klant mee.

Ga zo door!

Pluspunten

Mooi assortiment

Zeer adequate reactie van dit bedrijf op mijn verbeterpunten. Alles nu perfect in orde! Levertijd werd pas op verzoek doorgegeven. Tijd van aflevering wordt niet doorgegeven en ook geen Track&Trace.

Pluspunten

Goede informatie en snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Materialen niet geleverd, er wordt niet gereageerd op mail, telefonisch krijg ik een antwoordapparaat die aangeeft dat ze te bereiken zijn binnen kantooruren, op welk moment ik ook bel. Ik ben bang dat ik ben opgelicht door dit bedrijf

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

veel duidelijkere garantievoorwaarden op de site zetten en manier om contact op te nemen bij problemen. Na een overduidelijk transportprobleem toch alles doen om dit van zichzelf af te schuiven wijst op een zeer klantonvriendelijke service.

Pluspunten

Pluspunten

Goede prijzen, overzichtelijke website. Snelle reacties op de mail. Levering zoals afgesproken.

Pluspunten

prima en snelle levering. Volgende dag geleverd. Zelfs met twee bezorgingen uit twee filialen. Uitstekende customer care die begrijpt waar het om gaat. Retour ook snel afgehandeld.

geen enkel punt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De levering was prima volgens afspraak. Het is echter nog niet uitgepakt. De installateur gaat dat doen. Als alles er dan goed uitziet en alles zit er in zoals de ophang beugels en ver geen beschadigingen dan is het allemaal ok!

Thomas Edisonweg 40

5151 DJ Drunen

0416 - 747121

Over RadiatorenDiscounter.nl

Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.