Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Breed assortiment, telefonisch goed te bereiken, klantvriendelijk. Goede bezorging.

Op website staan de verkeerde foto's bij de artikelen (in dit geval een T10 radiator).

Pluspunten

Correct, op tijd en onbeschadigd, onze complimenten hiervoor

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, helder.

Transporteur houd zich niet aan afspraken. Gecommuniceerde aflevertijden worden niet nagekomen. Als vandaag zouden komen, krijg je 's middags via track en trace een bericht dat het wel op dc is maar niet geladen voor aflevering. Levering volgende dag tussen 9 en bijv. Half 11 en vervolgens pas kwart over 11 leveren.....

Pluspunten

Vriendelijk ontvangst en duidelijke uitgebreide informatie in showroom, snelle levering en goede naservice

Pluspunten

goede service snelle levering.

Pluspunten

Wij kregen goed advies na het opsturen van een foto van de huidige situatie van onze verwarming. Alle benodigde spullen waren snel in huis! Prettige samenwerking!

Pluspunten

Snelle levering, goede service

Pluspunten

Bij het aanleggen bleek dat er 1 artikel verkeerd geleverd was, na 1 telefoontje sprong er iemand direct in de auto om het bij ons te komen omwisselen. TOP SERVICE.

Pluspunten

Uitstekende service! De radiator omkasting bleek tijdens het vervoer beschadigd. We kregen zonde problemen een nieuwe.

Pluspunten

Snelle levering, goede informatie

Niet van toepassing

Pluspunten

Adequate geholpen, snel, deskundig en scherpe prijs., Vriendelijke behandeling, snelle en duidelijke bevestigingsemails, levering eerder dan verwacht.

Vervoerderbevestigings email ging niet door de firewall en is daardoor gemist, en uiteindelijk werd de afgesproken levertijd niet gehaald. Wel later op dezelfde dag goed opgelost

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte afhandeling bestelling.

Ons werd gevraagd wanneer we de levering wilden ontvangen, de datum werd door RadiatorDiscounter bevestid, maar de leverancier leverde uiteindelijk een andere dag,

Pluspunten

Communicatie

Aflevering stond op donderdag gepland tussen 16-18, werd uiteindelijk vrijdag ochtend geleverd om 8.30.

Pluspunten

Helder duidelijk tot aan de bezorging!

Pluspunten

Goed geinformeerd Snelle levering

Pluspunten

Snel, goede prijs en communicatie liep ook prima

Zo doorgaan

Pluspunten

Goede website, goede informatieverstrekking mbt bestelling en aflevering.

Ga zo door

Pluspunten

groot assortiment, duidelijke site, snelle levering

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

snelle reactie op een mail goede informatie en uitleg en nemen de tijd voor je snelle levering volgens afspraak en alles klopt

de site zou duidelijker mogen zijn wat betreft afwijkende kleuren van jaga radiatoren en hoe je deze dan kan bestellen. dit is namelijk niet mogelijk via de site maar er word niet vermeld hoe het wel kan ,dit lijkt mij wel een aandachtspunt. Verder zeer tevreden.

Thomas Edisonweg 40

5151 DJ Drunen

0416 - 747121

info@radiatorendiscounter.nl

Over RadiatorenDiscounter.nl

Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.