Pluspunten

goede communicatie snelle reactie op mail heldere uitleg bij vragen komen afspraken nauwgezet na

de chauffeur die de radiator afleverde was niet al te klant vriendelijk, gedroeg zich lomp.

Pluspunten

goede levering en communicatie

Pluspunten

Duidelijke website Duidelijke en correcte communicatie ivm leertijd en leveringstijdstip

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service Afspraak = afspraak

Op de telefoon reageert de webshop niet optimaal.

Pluspunten

snelle reactie, goed advies en snel geleverd

Pluspunten

Uitstekende service keurig op tijd geleverd, goede informatie, prima verpakt en een scherpe prijs

geen

Pluspunten

Perfecte bezorging

Pluspunten

Goede service: ik had een radiator besteld zonder aansluitingen ed. Ik kreeg hierover pro-actief een mail of ik dat niet nodig had. Toen ik aangaf dat we nog niet precies wisten wat we moesten nemen kreeg ik goed advies wat we uiteindelijk hebben opgevolgd. Snelle en vriendelijke reacties op mijn vragen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede radiator voor scherpenprijs

Graag meer info geven, hoeveel ophangbeugels per radiator bijvoorbeeld. Of melden dat de geen ontluchtingsdop bij zit, en deze aanbieden bij de extra artikelen. Nu moest ik nog weer naar de bouwmarkt, als ik het geweten had had ik het graag mee besteld.

Pluspunten

snelle en duidelijke communicatie zowel via mail als telefonisch. Levertijd is zeer kort als artikel op voorraad is

Pluspunten

Goed en overzichtelijk.

Pluspunten

Vermelde levertijd klopte. Vooraf communicatie over leverdatum zoals gevraagd. Keurig verpakt aangekomen zonder beschadigingen. Gewoon goed.

Pluspunten

Snelle levering, vragen worden snel beantwoord

Betere voorraad indicatie op de website.

Pluspunten

Goed geholpen bij bestelling van een niet standaard product

Pluspunten

correcte service, geen extra kosten , levering op de afgesproken datum en voldoende informatie via email

kan geen verbeterpunten bedenken

Pluspunten

Snelle levering, en zelf dag bepalen voor bezorging.

Pluspunten

Zeer goede verkoopafdeling, correct, snelle reactie op vragen, begripvol, flexibel, snelle levering en scherp geprijsd. Ik beoordeel dit bedrijf met een 10 en beveel het een ieder aan.

Pluspunten

Na de bestelling nam het bedrijf contact met mij op om nog eens te controleren of ik de juiste radiatoren en alle toebehoren had besteld. (Omdat deze op maat gemaakt moesten worden, kan ik ze niet terugsturen en dan namen ze liever het zekere voor het onzekere) De productie zou 3-6 dagen duren. Ik had de bestelling de 5de dag al kunnen hebben (in België, maar ik was zelf verhinderd om de bestelling in ontvangst te nemen, dat werden dus 6 dagen. De levering door Transmission zou indicatief tussen 12.30 en 14.30 worden, maar de chauffeur was er al om 10.30.

Betalen met Paypal is niet mogelijk.

Pluspunten

Goed persoonlijk advies!

Pluspunten

goed kwaliteit voor een scherpe prijs

Pluspunten

Goede en snelle levering. Prijs kwaliteit is ook goed.

Thomas Edisonweg 40

5151 DJ Drunen

0416 - 747121

Over RadiatorenDiscounter.nl

Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.