Uitstekende service. Snel, eerlijk en goed geprijsd.

Had per ongeluk een verkeerd type radiotor besteld. Direct gebeld en Naomi heeft mij uitstekend geholpen door de juiste te bestellen. Erg snel antwoord en er wordt meegedacht. Erg prettig!

product was goed, maar helaas de bezorging, matig

Product was goed, maar de toegezegde bezorgings datum, met tijdsvak, werd door de bezorger niet nagekomen, kwam een dag later. Een dag voor niets thuis zitten wachten. Kwaliteit van leven begint bij mij met het maken en nakomen van afspraken.

Prima, zowel levertijd als prijs. Eigenlijk gewoon zoals t hoort, namelijk doen wat je zegt

gewoon zoals t hoort, namelijk doen wat je zegt

Snelle service, goede kwaliteit, veel keuze

Snelle service, goede kwaliteit, veel keuze

Goeie prijs en snel binnen

Fijn bedrijf snel binnen en nette prijs Nog even gebeld omdat de beugels miste werd meteen opgenomen en mij verteld dat ze tussen de lamellen zaten. En dat klopte. Voor herhaling vatbaar deze firma.

Wat je verwacht en meer

Goede service en persoonlijk contact. Men dacht mee over de aankoop en was zeer goed bereikbaar

Correcte levering, snel en redelijk in prijs,

Vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Snelle oplossing voor ons probleem, kon niet beter,

Zeer uitgebreid assortiment.

Vakkundige medewerkers. Denken goed mee en helpen correct. Niets is teveel gevraagd. .

fijn contact met de Naomi van de klantenservice

Duidelijk advies en meedenken met mijn wensen.

Totaal mbt levering , kwaliteit en prijs product conform afspraken.

Prettig

Prettig te woord gestaan snelle levering

Keurig en vlot

Jammer dat vervoerder afspraak niet na kwam. Werd wel keurig geïnformeerd.

Geleverd zoals besproken en er word contact genomen als er iets is.

Goede materialen en prettige klantenservice

Top service, 1 van de isolatieplaten was helaas niet goed bij levering, dit werd keurig opgelost en goed gecommuniceerd. Materialen waren verder top.

Super service

Er is goed meegedacht over de benodigde aansluiting.

Prima service.

Snelle levering en bij vragen werd ik heel netjes te woord gestaan.

bestelling is goed en snel bezorgd

oneflow waterontharder gekocht, set compleet geleverd, functioneerd naar wens

Snelle levering van de bestelde radiator.

eenvoudig, snel en goed geprijsd

gemakkelijke site waarmee je je selectie kunt doen order staat, na melding, klaar in magazijn betalen - inladen - klaar

heel positief vriendelijk enngoed advies gekregen en snelle levering

heel positief vriendelijk enngoed advies gekregen en snelle levering

Het werkt allemaal perfect.

Zeer goede service en klantvriendelijk

Goede service na onjuiste info over levertijd

Ik heb eerlijk gezegd gekozen voor RadiatorenDiscounter.nl omdat het model en type radiator waar ik naar op zoek was hier op voorraad was volgens de website. Helaas bleek dat niet zo te zijn i.v.m. leveringsproblemen. Waardoor ik nu wel +/- €400,- duurder uit was. Ik ben daar wel snel over geïnformeerd en werd er wel op gewezen dat als ik de T33 wilde hebben, een maat groter nog wel op voorraad was. De medewerkers die ik heb gesproken waren uiterst vriendelijk.

Prima materiaal goed verpakt echt een aanrader

Goede service, goed product

Na bestelling nog even contact gehad en de bestelling kunnen aanpassen. Alles werd netjes afgehandeld en ik kreeg geld terug, zonder dat ik daar om vroeg. Radiator werd netjes geleverd en ziet er mooi uit!

Correct en snelle bezorging

Particuliere toepassing.

Thomas Edisonweg 40

5151 DJ Drunen

0416 - 747121

Over RadiatorenDiscounter.nl

Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.