Pluspunten
afspraken nagekomen, goede service, vriendelijk, meedenkend, adviserend.
Verbeterpuntengeen ben dik tevreden.
Pluspunten
er is tijd en aandacht voor de klant. advies op maat.
Pluspunten
Service telefonische helpdesk
VerbeterpuntenToelichting op de website van technische info
Pluspunten
Ik werd een dag voor levering gebeld of het door kon gaan. En werd ook even het afleveradres gecontroleerd. Maar goed ook want ik had de twee door elkaar gehaald(factuur/leveradres).
Beschadiging op voor paneel , eindelijk na een paar weken , na veel bellen , een nieuwe. Moest hem wel betalen terwijl de radiator nog in de verpakking zat.
Pluspunten
Redelijke prijs, goede communicatie en snelle levering. Geeft een betrouwbare indruk.
Dank u wel voor uw geweldige beoordeling: Betrouwbaarheid is essentieel voor onze shops en wij zijn u daarom erg dankbaar dat u dit zo specifiek omschrijft. Graag zien wij u nog eens terug! Beste groet, team Radiatorendiscounter.nl
Pluspunten
goede service vriendelijk personeel
Verbeterpuntengeen
Wij zijn u dankbaar voor het invullen van de beoordeling van ons bedrijf. Zo'n prima score is natuurlijk geweldig! Graag zien wij u een volgende gelegenheid weer. Met vriendelijke groet, team Radiatorendiscounter.nl
Hartelijk dank voor de moeite die u heeft genomen ons bedrijf zo geweldig te beoordelen. Wij zijn hier erg blij mee en zullen er alles aan doen om dit in de toekomst op zijn minst te handhaven. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer. Beste groet, team Radiatorendiscounter.nl
Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling van ons bedrijf. Veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende gelegenheid. Hartelijke groet Team Radiatorendiscounter.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Succes met uw aankoop en wij zien u uiteraard graag terug. Groet Team Radiatorendiscounter.nl
Pluspunten
Duidelijk. Goede communicatie. Afspraken worden stipt na gekomen. Levering precies op tijd.
Wij danken u voor uw gedetailleerde beoordeling! Juist de belangrijkste pluspunten heeft u omschreven, geweldig! Graag tot ziens en vriendelijke groeten, team Radiatorendiscounter.nl
Pluspunten
Vakkunding en betrokken personeel. Ik ben uitgebreid geinformeerd over welke radiatoren er nodig waren ivm capaciteitbehoefte, en welke aansluitingen (accessoires) er nodig waren. Op mijn verzoek is de bestelling bij radiatoren discounter even opgeslagen ivm uitgelopen verbouwing van mijn woning. Allemaal geen enkel probleem.
VerbeterpuntenGeen!
Dank u wel voor uw uitgebreide beoordeling! Onze medewerkers krijgen periodiek vakgerichte opleidingen en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van centrale verwarming. Wij vinden het immers belangrijk onze klanten goed te informeren. Wij wensen u veel plezier van uw JAGA radiatoren en zien uw graag nog eens terug. Groet, team Radiatorendiscounter.nl
Wij danken u voor uw positieve beoordeling en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groeten, team Radiatorendiscounter.nl
Pluspunten
vriendelijk en correct personeel.
VerbeterpuntenDe belgische site moet verbeterd worden daar mijn bestelling niet mogelijk was van daar uit.
Wij waarderen uw beoordeling ten zeerste en zijn erg blij met uw pluspunt; "vriendelijk en correct personeel". De Belgische website wordt momenteel aangepast en wij verwachten spoedig u vanuit radiatorendicounter.be te kunnen bedienen. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, team Radiatorendiscounter
Een uitstekende beoordeling waarvoor hartelijk dank! Graag verwelkomen wij u een volgende gelegenheid nog eens. Is het niet bij radiatorendiscounter.nl dan wellicht bij vloerverwarmingdiscounter.nl of anders bij radiatorprint.nl Veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, team Radiatorendiscounter.nl
Pluspunten
Prijzen, duidelijke webstek en snelle reactie op mijn bestelling, goede afspraken.
VerbeterpuntenWaarom moet ik van Mechelen (België) naar Drunen rijden om een convector te halen die 2 meter lang is ? Kan u niet verzenden naar België ? Als ik in Nederland woonde werd deze gratis geleverd, dus misschien heb ik wel de transportkosten betaald voor Nederland.
Dank u wel voor uw waardevolle beoordeling. Wij zijn achter de schermen reeds actief met de mogelijkheid binnenkort ook naar België te kunnen verzenden, maar dit vraagt een gedegen voorbereiding. Wellicht dat wij u een volgende gelegenheid wel volledig kunnen bedienen. Tot ziens en vriendelijke groet, team Radiatorendiscounter.nl
geen verbeterpunten
Hartelijk dank voor uw bijzondere waardering. Uw reactie is voor ons zeer waardevol. Graag zien wij u een volgende gelegenheid terug. Hartelijke groet, team Vloerverwarmingdiscounter.nl
Wij zijn erg blij met uw geweldige beoordeling van ons bedrijf! Graag verwelkomen wij u ook een volgende keer. Met vriendelijke groet, team Radiatorendiscounter.nl
Pluspunten
n.v.t
Verbeterpuntenn.v.t
Geweldige beoordeling met veel 10-en waarvoor hartelijk dank. Prijs blijft een kwetsbare zaak, maar u kunt rekenen op de beste koop. Wij zullen steeds trachten bij onze leveranciers de beste prijzen voor onze klanten te bedingen. Graag wederom tot een volgende keer. Hartelijke groet, team Radiatorendiscounter.nl
Hartelijk dank voor deze prima waardering. Graag zien wij u nog eens terug. Groet, team Radiatorendiscounter.nl
Pluspunten
Kan voor de aankoop die ik gedaan heb geen enkel negatief punt aanhalen. De afspraken om toch in Belgie te leveren werden zeer soepel en correct uitgevoerd!
VerbeterpuntenOok standaard leveren in Belgie.
Geweldige waardering waarmee u ons beloond, waarvoor hartelijk dank! Binnenkort vertrouwen wij ook in België standaard te kunnen gaan leveren. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, team Radiatorendiscounter.nl
Een prima beoordeling, waarvoor hartelijk dank! Graag tot ziens. Groet, team Radiatorendiscounter.nl
Thomas Edisonweg 40
5151 DJ Drunen
Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.