Helaas voor de tweede keer geen sms ontvangen levertijd , we waren toevallig thuis
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenIk had gevraagd om een leverdatum. Daarop is ook geleverd, dus dat was prima. Alleen was me dat tot een kwartier voor levering niet duidelijk gemaakt. Met andere woorden: ik zou na verwerking van de bestelling even per mail bevestigen dat de gevraagde leverdatum werd gehonoreerd. Nu werd ik om 7:45 uur ge-smsed dat de radiatoren om 8.00 uur werden geleverd. Ik woon nog niet op het afleveradres, dus dat was niet ideaal. Ook niet voor u. Het was met niet duidelijk dat de radiatoren zonder iets werden geleverd. Zou ik iets duidelijker op de site vermelden.
Pluspunten
Flexibel bij wijziging bestelling.
VerbeterpuntenTransportschade zijpanelen radiator (blijven niet strak op radiator zitten).
Pluspunten
Goede adviezen (telefoon en e-mail)
Pluspunten
Duidelijke communicatie. Bij vragen, kreeg ik prima uitleg en goed advies.
Pluspunten
Snelle levering van goede producten. Goede service tijdens telefonisch contact
Pluspunten
Correcte levering van bestelde goederen.
VerbeterpuntenGraag bij niet direct leverbare goederen een indicatie van de levertijd aangeven en bij verzending van de goederen een bericht van verzending doorgegeven.
Pluspunten
Erg voordelig.
Pluspunten
Wat is afgesproken werd nagekomen. Voorkomen van beschadigingen.
VerbeterpuntenIk weet niet hoe e.e.a. te verbeteren.
Pluspunten
Ik werd keurig gebeld of ik zeker wist dat het juiste artikel besteld was, daar deze niet vaak gebruikt word. Het was het juiste artikel, maar in ieder geval keurige service.
VerbeterpuntenVloerverwarmingsunit was licht beschadigd bij aankomst, het betrof hier slechts een verbogen ophangpunt, maar om herhaling te voorkomen misschien beter verpakken.
Pluspunten
Ik kreeg snel antwoord als ik een vraag mailde, dit kwam ik elders heel anders tegen.
Pluspunten
Snelle levering en nalevering Ontbrekende radiator knop werd de eerst volgende dag nageleverd prima service
Pluspunten
Absoluut de prijs Snelle levering indien de materialen binnen zijn... Produktkennis medewerkers
VerbeterpuntenWaarom een .be website als er niet geleverd kan worden in België... Is dus enkel interessant als je in de buurt van het ophaalpunt woont Status bestelling al 12dagen
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering.
VerbeterpuntenHelaas hadden wij wat transportschade aan een radiator bak van 3 meter lang. Wij kwamen daar alleen pas na 6 weken achter toen uiteindelijk de radiatoren werden opgehangen en we hebben dit niet meer gemeld.
Thomas Edisonweg 40
5151 DJ Drunen
Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.