Pluspunten
Er wordt meegedacht over het gebruik/toepassing van de bestelde artikelen. In het geval dat er meerdere bestellingen worden gedaan bij verschillende filialen, is men zeer meewerkend om te zoeken naar de meest efficiënte (=kostenbesparende) manier om de spullen te verzenden.
VerbeterpuntenZou mooi zijn als je maar één account nodig zou hebben om bij de verschillende filialen te kunnen bestellen. Zal mij trouwens niets verbazen als jullie daar inmiddels al mee bezig zijn . .
Pluspunten
Deze E-mail, hoor ik nog WAT van Radiatoren Discounter.
VerbeterpuntenDe levertijd staat niet vermeld bij de bestelling. Na een week maar eens gebeld, toen te horen gekregen dat er een levertijd is. Wordt nagevraagd in Engeland en zal teruggebeld worden, niet dus. Dan maar een mail gestuurd antwoord Type 21 heeft een iets langere levertijd, zodra er meer bekend is hoor ik dat. Tot op heden nog niets gehoord. Verbeterpunt: Bel terug; ook al is het nieuws niet goed De mail is beantwoord maar geen opvolging over het antwoord uit Engeland Ga er achter aan en laat wat horen ook al is dat negatief. Nu weet ik niets.
Begrijpelijk dat u uw bestelling liefst volgende dag al in huis heeft, echter betreft het hier materialen die oorspronkelijk zijn bedoeld voor de professionele markt. Onvolledige levertijd- informatie is deze fabrikanten helaas niet vreemd. Wij trachten deze 'gewoonte' ten gunste van onze klanten te doorbreken, echter lukt dat helaas (nog) niet altijd. U verwacht vaker contact, daar waar de meeste klanten liefst zo weinig mogelijk en alleen met concrete informatie worden benaderd. Best moeilijk!
Ik moest meerdere keren er achteraan bellen. Ik kreeg de belofte dat ik een uur voordat het bezorgd werd zou worden gebeld en de afspraak tussen half 1 en half 3. Om kwart voor 12 stond de man met de convector voor de deur zonder van tevoren te hebben gebeld. Toen de man weg was, bleek dat ik eigenlijk het pakket had moeten controleren op schade. Maar de man wilde snel weg, want hij had meer dan 60! pakketten te bezorgen.
Pluspunten
Snel en goedkoop
Verbeterpuntenreageren totaal niet op klachten.....
Helaas beoordeelt u geen enkele van de criteria als bijvoorbeeld communicatie, garantie en nazorg, kwaliteit, afspraken nakomen en betrouwbaarheid. U geeft ons slechts een onvoldoende. Dat maakt het voor ons lastig om eventuele (service)verbeterpunten bespreekbaar te maken. Graag nodigen wij u uit ons bij een volgende gelegenheid gedetailleerder te informeren.
Pluspunten
duidelijke en heldere uitleg met opties voor alternatieven, goede communicatie, snelle levering conform afspraak, esthetisch en kwalitatief hoogwaardig product
Hartelijk dank voor uw aanbeveling. Opvallend is uw beoordeling m.b.t. de kwaliteit van JAGA. JAGA producten worden immers geroemd om hun kwaliteit. Bovendien wordt het personeel periodiek bijgeschoold om zo over alle nodige productkennis te beschikken. Dat onze prijzen de laagste zijn blijft natuurlijk relatief, immers gaat het altijd nog om (veel)geld. Graag zien wij u een volgende keer terug.
Pluspunten
Toen de bestelling niet wilde lukken ben ik zeer netjes geholpen. Ook goede hulp bij het bestellen van de producten.
VerbeterpuntenHet was niet duidelijk of en wanneer de zending geleverd zou worden.
Verpakking Jaga radiator/convector kan beter. Constateerde een paar bobbeltjes in het plaatwerk, mogelijk tijdens het transport ontstaan. Het was net niet erg genoeg om te reclameren.
Pluspunten
Snelle, correcte levering en snel goede/snelle communicatie per mail.
Pluspunten
goede bereikbaarheid, wijziging in afleveradres was geen probleem. chauffeur was zeer behulpzaam
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Frank me heeft geholpen! Snel en helder! Super
Pluspunten
Zeer snelle reactie op mijn initiële aanvraag (ander bedrijf duurde ruim 1 week!). Prettige communicatie. Goed advies.
VerbeterpuntenOp dit moment geen. Als ik alles heb aangesloten, is het nog afwachten of alles naar behoren werkt, maar ik ga ervan uit dat alles in orde is.
Thomas Edisonweg 40
5151 DJ Drunen
Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.