Pluspunten
De extra belletjes over de tijd van de bezorging, erg prettig.
VerbeterpuntenMisschien duidelijkere foto's van de radiatoren op de site
Pluspunten
Snelle levering en goede nazorg.
Pluspunten
goed assortiment
VerbeterpuntenBeter de levertijd aangeven. Stond 2 dagen maar duurde toch 3 weken.
Hartelijk dank voor uw reactie. Helaas bent u niet geheel tevreden over de snelheid/Levertijd. U noemt 2 dagen, maar op onze site staat 2 weken. Wellicht een vergissing uwerzijds? Voor wat betreft communicatie: direct na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging. Enkele dagen voor levering bellen wij u met de vraag op welke dag u de bestelling wenst te ontvangen. De dag van levering krijgt u nog een sms met tijdstip van levering.. Nog meer contact wordt meestal niet gewenst.
Pluspunten
bedrijf heeft vast telefoonnummer, wordt snel opgenomen, deskundige medewerker, meedenken, zorg voor goede aflevering.
Pluspunten
goede web pagina`s
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijke en correcte beantwoording telefonische vraag. De volgende radiator zal zeker bij deze firma besteld gaan worden.
Pluspunten
Zeer snelle reactie op vragen Goed advies
Verbeterpuntenvoor zover geen
Pluspunten
Zeer duidelijke en vooral snelle communicatie. Supervriendelijke mensen!
Pluspunten
Goed advies.
Thomas Edisonweg 40
5151 DJ Drunen
Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.