Pluspunten
overzichtelijke webside.
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Scherp in prijs. Leuk assortiment.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
de radiatoren zijn snel geleverd
Pluspunten
Kon na gebeld te zijn datum aflevering zelf bepalen
Pluspunten
Afspraak gemaakt met Frank. Had snel een radiator nodig. Keurig en volgens afspraak geleverd
Pluspunten
ik vind hun heel netjes en correkt komen ook hun dingen die ze beloven na
Kleine korting bij afhalen. Er wordt niet geleverd in België. Bij de levering van de onderblok kan best ook de verbindingstukken naar de leidingen worden voorzien.
Pluspunten
zeer goed advies aan ons gegeven
Verbeterpuntennee hoor gewoon zo door gaan
Pluspunten
Duidelijke info op website
VerbeterpuntenDoor matige verpakking CV element beschadigd ontvangen
Pluspunten
Snelle levering. Evt wijzingen aanbrengen is geen probleem bij dit bedrijf. Aftersales ging prima en werd opgelost
VerbeterpuntenReaktie op mijn mail voor aftersales kwam wat laat. Bij mijn bestelde radiator kranen zit geen knelset. Wellicht even vermelden op de site zodat je ze mee kan bestellen
Pluspunten
Vlotte reactie op vragen, ook na verkoop.
VerbeterpuntenVragen kunnen soms iets precieser beantwoord worden.
Pluspunten
Oplossingsgericht, vriendelijk, kennis van zaken en to the point.
Verbeterpuntentwee zaken: 1. De site zou meer info kunne bevatten over welke producten wel en niet op voorraad zijn en dus binnen 24 uur geleverd zouden kunnen worden. 2. Communicatief zou beter samengewerkt kunnen worden, aangezien ik voor 2 vragen waarvan bekend was dat ik die snel wilde weten ik 4 keer zelf heb moeten terugbellen.
Pluspunten
De eerste verwarmingsplaat was beschadigd, binnen 2 weken hadden we een nieuwe, heel keurig!
Pluspunten
Snelle levering, eenvoudig te bestellen via website
Pluspunten
Doet wat het beloofd. Betrouwbaar dus
Pluspunten
Goed getransporteerd, goed verpakt, geen beschadingen.
Thomas Edisonweg 40
5151 DJ Drunen
Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.