3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

nog niet aan te geven, wacht nog op levering.

Als verbeterpunt zou ik graag willen meegeven een dergelijk tevredenheidsonderzoek pas te sturen nadat bestelling is geleverd zodoende ook een volledig oordeel te kunnen geven

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

ik heb de radioatoren nog niet, maar Twan is gewoon goed en echt betrokken. Toek ik belde, dat ik teveel had overgemaakt, kreeg ik meteen de centen. Voorts herkende men mij direct toen ik belde. Perfect. Ik zie met belangstellimng naar de radiatoren uit. Als dit werkt, dan komen de volgende ook......

Nog niet ontdekt, maar moet de bestelling nog krijgen. Even kuijken of het zo te monteren is.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Grote stock

Korting voor professionele installateurs

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Eigenlijk zijn we heel tevreden, de snelle levering was namelijk top en er is daarover ook goed gecommuniceerd. Fijne site en voor de rest zijn wij dik tevreden.

de levering viel ons erg tegen jammer genoeg. De persoon die ons de radiatoren leverde wilde deze niet binnen brengen en hij wilde ze aan de straatkant achter laten. Dit zal beter moeten, want dat is geen service.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

prettig contact; snelle service; goede prijs

ik had aangegeven van te voren te bellen om een levermoment af te spreken. Dat gebeurde wel, maar pas 10 minuten voor de levering door de chauffeur, zodat deze bij een leeg huis aankwam. Gelukkig kon een buurvrouw de deur opendoen, maar anders was de chauffeur voor niets gekomen. Dat was jammer.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Prijs en snelheid van leveren. Kwaliteit van de artikelen.

Zou graag wat meer korting willen krijgen bij besteding van een X bedrag.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een lage prijs

De transporteur zou veel beter kunnen: Belt niet vooraf om komst te melden. Levert beschadigd pakket af.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering,je wordt per mail op de hoogte gebracht`, wanneer de zending komt. Zeer correct. Ik zal in de toekomst zeer zeker meer bij jullie gaan bestellen.

Het bestelde materiaal wordt per vervoerder aangeleverd. In uw schrijven staat dat ze je van te voren bellen. Ze bellen je echter als ze voor de deur staan. Ben je niet thuis of niet in de buurt,moet je een nieuwe afspraak maken. Die dan niet nageleefd wordt of vergeten. Het beste zou zijn als je een uur van te voren gebeld wordt.

Thomas Edisonweg 40

5151 DJ Drunen

0416 - 747121

Over RadiatorenDiscounter.nl

Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.