Goede prijs kwaliteit

Alleen jammer dat de levering langer duurde dan verwacht

Snel en correct

Goed materiaal en snelle levering

Eerste en goede ervaring.

Snel, gemakkelijk en goed.

Snel geleverd, redelijke prijs

Goed spul.

Fijn bedrijf

Fijne klantenservice die me direct heeft geholpen aan een andere radiator omdat de door mij gekozen radiator niet meer voorradig was. Ook de bezorging was super!! Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan!

Snelle levering en goede info

Goede webwinkel.

Super goede service en adviezen!

Na mijn bestelling kreeg ik telefonisch persoonlijk advies over de technische aansluitmogelijkheden. Ik ontving zelfs per e-mail een aansluitschema dat op mijn situatie van toepassing was. Alles werdt keurig verpakt en op tijd geleverd. Super tevreden!

Goeie prijs, goeie service

De serviceafdeling was goed bereikbaar toen ik ze een keer nodig had. Ze hadden verstand van zaken en werkten snel en effectief.

Vlotte levering

Vrijdsg besteld , maandag in huis. Paar dagen later bij uitpakken bleek er echter een kleine deuk in de kopse sierlijst.

Goed geleverd

Goed en snel geleverd

Zeer snelle levering

Prima bedrijf, goede levering.

Alles snel geregeld en prima op de hoogte gehouden.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit voor een redelijke prijs

goede service

een prettige ervaring en een snelle levering en komen hun afspraak na

Prima op tijd

Goede snelle le vering

Betrouwbare/vakkundige mensen/site

Had een retour die snel en goed is afgehandeld en omgeruild voor het juiste artikel. Prettig contact met meerdere mensen gehad. Zeker een site waar ik vaker terug zal komen.

Correct

Snelle levering in samenspraak met mezelf als klant

Vlot geleverd

Goede site vlot geleverd

Ze komen afspraken na !!!!

Besteld, gebeld en leverings afspraak gemaakt en werd keurig geleverd

Volgens afspraak.....

Er wordt vlot gereageerd op vragen per email. Wel werd mijn bestelling niet goed afgeleverd, ondanks opmerking die ik geplaatst heb over het aansluiten van de radiator, waarbij de zijplaten van een grotere opening voorzien had moeten worden. Het wordt wel opgelost maar duurt dan wel 14 dagen

Levering radiator op pallet.

Bescherming van radiator op pallet kan beter. Radiator ligt met voorzijde op de pallet zonder extra bescherming. Zodra deze iets verschuift raakt de verpakking beschadigd. Kans op beschadiging van voorzijde. Extra kartonplaatje eronder en het is beter beschermd. Ook was de bestelling niet compleet. Via chat dit kenbaar gemaakt. Helaas was het druk en er zou contact met me opgenomen worden. Helaas niet gebeurd. Ook hier graag een verbeterpunt.

Topservice!

Snelle levering en goed contact

Slechte levering en communicatie

Kachel besteld en daarna hoor ik heel lang niks de levering duurde extreem langs. Geen enkele communicatie via mail uiteindelijk wordt de radiator geleverd maar is beschadigd. Omkasting wordt opnieuw besteld na contract hoorde weer niks toen maar weer contact gezocht blijkt hij nog niet besteld te zijn. Ik wacht nu al meer vanaf 14 april en is mijn kachel niet compleet plus dat de beschadigde omkasting al die tijd bij mij ligt. Erg slecht dus.

Keurig snel geregeld. Wel een beetje jammer dat je voor een ringetje van twee euro, tien euro moet betalen.

Thomas Edisonweg 40

5151 DJ Drunen

0416 - 747121

Over RadiatorenDiscounter.nl

Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.