Snelle levering mooie producten

Bestelling snel geleverd, duidelijke website en communicatie. Kom graag nog een keer terug!

Ingewikkeld doen over maten

Bij het bestellen van ringen heel erg ingewikkeld doen over maten. Zij spreken van draagmaten maar dit zijn niet de echte maten. Bij andere winkels die ook ixxxxi verkopen zijn de genoemde maten normaal.

Prima site

Snelle levering vriendelijk bedrijf

Snelle levering, netjes verpakt .ik ben er blij mee

Perfecte, betrouwbare en correcte afhandeling

Goede communicatie Heel vlotte verzending Bij foutje meteen rechtzetting en/of terugbetaling

Prachtige ring. Snelle levering

Heel blij met mijn tweede IXXXI ring. Handig dat de maat in mijn eerste basis ring stond. Dus makkelijk te bestellen.

Makkelijk bestellen, fijne communicatie en goede service.

Mijn arm and was kapot.gegaan en heb een nieuwe gekregen

Schnelle Lieferung, sehr nette Kommunikation

Super aufmerksam bzgl. meiner bestellten Produkte. Nachfrage wegen verschiedener Kollektionen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede producten

Prima site

Mijn bestelling werd snel en netjes bezorgd

Tijdrovend

De aanbieding was super. Niet alles wat ik bestelde was beschikbaar en met een nieuwe keuze werd mij verteld dat ik geen recht had op de korting, (waar ik dus wel recht op bleek te hebben) Ik heb uiteindelijk dus nog een ring extra besteld. Dit alles zorgde voor irritatie bij mij. Bij aanbevelen tik ik op ja maar dit is omdat de prijs zo gunstig is.

Er was 1 ring niet voorradig en ik kreeg daar gelijk mail van. Ze denken met je mee. Ik kom zeker terug!

Snel en even persoonlijk contact

Prettige persoonlijke benadering want product kon niet geleverd worden. Levering ging goed.

mooie sieraden tegen een goede prijs

positieve ervaring en ga echt nog een keer bestellen. ik raad deze site aan

Super,mooi

Vlotte afhandeling.

Een hele goede service

Na een bestelling kreeg ik bericht of ik wel de goede keuze had gemaakt in de maten van mijn ringen . Na overleg met een mevrouw kreeg ik advies en is de bestelling doorgegaan. Echt netjes serieus behandel zoals het hoort.

Blij met mijn aankopen.Snelle levering en goede service.

Fijne service

Je wordt goed geholpen.fijne webshop

Heel erg tevreden!

Toen ik de bestelling had geplaatst, kreeg ik meteen een hele nette mail met de mededeling dat de steentjes en ringen die ik had besteld niet op elkaar passen. En dat ze graag een bevestiging zouden willen krijgen of ik akkoord ga met de bestelling of dat die aangepast moet worden. Daarna zouden ze meteen de bestelling bevestigen. Dit vind ik echt super netjes! De bestelling werd ook snel en netjes verstuurd.

Mooie uitgebreide site met heel veel keus! Snelle bezorging. Zeer tevreden

Na het bestellen van meerdere ringen kreeg ik de volgende dag meteen een mailtje dat er twee ringen helaas niet op voorraad waren, ik kreeg de optie om mijn geld teruggestort te krijgen maar ik koos liever een andere uit. De bezorging duurde wat langer en mijn pakketje leek even vermist te zijn maar ik werd al snel door Monique gerustgesteld! Zeer tevreden met de ringen die ik uiteindelijk toch heb ontvangen en de service.

Fijne webshop, goede service

Fijne, overzichtelijke en makkelijke website! Leuke aanbiedingen, goede service eb snelle levering!

Mijn ervaring is heel goed.

Mijn ervaring omschrijf ik alsvolgt. Vandaag besteld is bijna morgen in huis. Mocht je iets verkeerd of vergeten zijn, kan je direct mailen en het wordt opgelost.

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.