Duidelijke en makkelijke overzichtelijke site

Heel makkelijk in gebruik , alles netjes gesorteerd

Goede prijs, prima service

Mijn zending was blijkbaar bij post.nl verdwenen maar goed opgelost 2e keer de volgende dag in huis. Goed verpakt, goede communicatie en zeer goede service. Mooie ringen voor een mooie prijs.

heb het ook aanbevolen bij mijn schoondochter inmiddels ook ixxxi besteld

zeer goed

Goede en snelle service

Goede service. Snel verzonden. Alle ixxxi sieraden zaten in een apart doosje, heel fijn!

Snel en mooie ringen

Ontzettend snel geleverd. Wat zijn de ixxxi ringen leuk!

helemaal top

snel bezorgd

Geweldige service !!

Geweldige service, mijn ring was te klein geleverd belde meteen op en t was zelfs al avond maar dacht probeer t toch, het was namelijk een verjaardagscadeau hebben me netjes te woord gestaan en meteen een nieuwe toegestuurd zodat wij toch het cadeau op tijd konden geven! Netjes een retourenveloppe erbij voor de te kleine rjng. Aanrader dus zeker qua service.

Geen reactie op verstuurde mail

Bestelling snel verzonden. Mail gestuurd omdat de korting niet verrekend was. Niks geen antwoord op gehad !! Niet zo netjes

Snelle levering, mooi product

Ik heb een complete ring besteld, de levering was erg snel. De ring is zeer mooi, kortom ik ben erg tevreden en kom zeker weer terug!

Gewoon top

Snelle en netjes afgeleverd

Mooie sieraden en snelle verzending!

Blij met mijn bestelde sieraden. Leuk concept ook.

Snel en netjes

Mooi, leuke aanbiedingen, etjes verpakt en snel geleverd. Top!

Top.

Super leuk en goeie kwaliteit. Plus snelle levering echt top,

Mijn allereerste ixxxi ring besteld, super snel in huis. Bleek een steentje te ontbreken bij 1 van de ringetjes. Dit ook weer supersnel opgelost van hun kant. Zeer tevreden

Alleen maar pluspunten

Overzichtelijke website, goede service, mooie items. Ik kom zeker terug!

Goede overzichteljjke website, genoeg keuze en snelle nette afhandeling

Mooie sieraden

Al een paar keer ixxxi vulringen besteld. Snelle levering en goed verpakt.

Prima service!

Alles vlot en correct geleverd. Ook direct antwoord gekregen op mijn vragen betreffende ringmaat en verzending.

snelle goede levering

zeer tevreden

Goed geregeld.

Top, keurig ingepakt.

Snelle service, goed verpakt en prima prijs

helemaal goed en correct verlopen.

Ik heb goede ervaring met dit bedrijf.Alles is goed en snel verzonden.

Goede service snel antwoord en levering

Alles is perfect vondt t alleen jammer dat ik t hm niet kon volgen .

Super mooie ringen die er precies uitzien als op de site. Wat ik niet heb kunnen vinden is de ring online samenstellen zodat je weet hoe hij eruit ziet.

Misschien een klein briefje hoe je de ring maakt. Ik had de elastiekjes niet gezien. Misschien de elastiekjes in een zakje steken om niet te verliezen. Heel mooie ring. Leuk om te veranderen .

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.