Geweldige service!!

Foutje gemaakt en binnen een paar uur berichtje gekregen en snel opgelost. Had mijn mooie ringen nog eerder dan op de planning stond. In 1 wooed TOP

snel, goed en de juiste artikelen.

Goed zou er opnieuw bestellen.

Snelle verzending, zeer goed verpakt

Snelle levering, verpakking top Aan te raden webshop

Matig

De verzending en verpakking was keurig, leuk kado voor mijn zus haar verjaardag. Helaas was steentje artikelnummer TM76GS,W236 na twee dagen te dragen niet meer compleet, namelijk 1 van de 3 steentje in het steentje was eruit en kwijt dus korte vreugde en ik niet tevreden .

Goede en snelle levering

Levering was snel en goed Een product niet leverbaar meteen een mailtje ....dus was er op voorbereid Top

Zeer klantvriendelijk

Zelf op zondag werd ik geholpen via whats app contact.

Helemaal top

Vriendelijke mensen die echt met je meedenken en goede service verlenen! Erg mooie steentjes waar ik erg blij mee ben.

Goede service vriendelijk geholpen via WhatsApp en natuurlijk heel blij met mijn ringen

Leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij

Netjes ingepakt en snel verstuurd

Vlotte service

Keurige snelle levering van de bestelde items.

Prachtig materiaal

Prachtige melanosteentjes, alleen jammer dat ik voordien niet wist dat dat ene melanosteentje niet meer beschikbaar was omdat er v mij tegelijkertijd een bestelling bij een andere webshop liep waar ze dat steentje wel nog hadden.(maar hier zijn er 9 euro verzendkosten, dus als ik nu dat steentje ginder nabestel moet ik weer 9 euro verzendkostenerbij betalen)

snel en goed

ringen besteld en deze werden snel geleverd. ook van te voren op de hoogte gehouden over het verloop van de aflevering

Snelle reactie, vriendelijk en snelle levering

Ik had een vraag over een armband. Kreeg een snelle reactie en daarna werd hij ook snel opgestuurd. Ik werd ook steeds op de hoogte gehouden over de verzending.

Vlot en mooi!

Snel en netjes mijn bestelling verzorgd!

Supersnelle service

Gemakkelijk besteld voor een mooie prijs en razendsnel bezorgd

thank you , my products are perfect

i love this line, unfortunately it is no longer available in ireland. its isnt the easiest to order from the german site then. but it came, everyone was very helpful regarding delays and i love the jewellery

Schöner Melano-Shop

Gute Auswahl an Produkten, hier sind auch noch Teile aus älteren Kollektionen erhältlich, die bei Melano selbst nicht mehr zu bekommen sind. Vieles davon ist reduziert, da kann man sich mal ein Teil mehr gönnen :-) Sehr gute Kommunikation und sehr schneller Versand mit Nachverfolgung. Alles Bestens!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Complaint with my order

Hello,bonjour, Excuse me for my bad "english" because I am french. My order number 1916602 is not delivred to me, the contrary of the informations about the link 3SMYPA5169758. Can you explain it to me please ? Carole JANNAUD

• Nous recommanderiez-vous? Non

Super netjes en snel in huis.

Snelle levering.

Snelle levering, goed verpakt, zelfs nog 2 gratis rubberen ringetjes erbij. Top

Snelle levering en over het algemeen goed verzorgd

Wel jammer dat het steentje los zat, we hebben het zelf geplakt

Goed verpakt en een leuk persoonlijk kaartje erbij. Je wordt op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling.

Geweldige service

Alles verliep perfect!

Snel geleverd, mooi verpakt en artikel naar verwachting.

Helemaal in orde.

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.