Alles snel en netjes geleverd gekregen

Alles netjes en op tijd ontvangen

Goede hulp bij retour

Goede hulp bij retourzending

Ruime keuze, snelle verzending, goede prijzen

Mijn favoriete onlineshop voor Ixxxi (vul)ringen. Als vaste klant krijg je korting en de minimum bestelwaarde is lager dan elders. Het wordt netjes en smel verzonden. Ik ben heel tevreden, en zal zeker terugkomen voor een nieuwe bestelling.

Heel erg goed!

Ik had een aantal opvulringen besteld en deze waren keurig verpakt en alles was heel snel bezorgd. Ik ben er heel blij mee en ik ga zeker vaker bij SJD Jewelry bestellen. Echt aanrader.

Goed verzorgd …leuk verpakt

Goede verzorging

Correct

Correct

received it in a timely manner. Wish ring sizes where indicated in relation to other countries

Just a delay because I only ordered the rings and not the meddies and had not received the email initially indicating the confusion.

Grote collectie iXXXi ringen en fijne service

SJD Jewelry biedt een grote collectie iXXXi ringen en in de sale kocht ik flink wat cadeautjes voor mezelf. Dat er in die grote order, één ringetje verkeerd was gepakt, was dan ook geen verrassing. Maar dit werd snel en vriendelijk opgelost. Ik kom hier zeker terug!

goede ervaring

Goede ervaring, na hun vakantie is de bestelling gelijk verwerkt.

Duidelijke website, direct contact mogelijk via bv WhatsApp met snelle reactie. Goede service en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en verzending. Erg tevreden.

Schöner Ring

Sehr toller Shop! Gute Preise, schneller Versand, Empfehlung! Top!

snelle en correcte afhandeling

Ondanks jullie vakantie toch de ringen op tijd voor de verjaardag geregeld. Was wel een ring met de verkeerde maat maar dat was zelfs nog op tijd opgelost.Vertrouwde leverancier !

Goede prijs, prima kwaliteit en snel geleverd

Goede service, uitstekende kwaliteit en levering van merk ixxxi

héel snel en eenvoudig te bestellen en vooral ook super in het buitenland ( Duitsland) te ontvangen bedankt voor de omvangrijke service groetjes Marion

einwandfreie Ware, super Zustand, schnell geliefert, rundum vorbildlich

vollkommen vorbildliche Abwicklung der Bestellung, alles bestens

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed en vlug geleverd

Was goed en vlug geleverd,alleen als ik 2 dezelfde kettingen bestel voor kado ,vindt ik het jammer dat ik er maar 1 doosje bij krijg.

fantastisch

Alles was prima , netjes verpakt en anel geleverd.

Het is moeilijk kiezen uit zulke mooie ringen!

Super goede service and hulp. Snel verstuurd en mooi verpakt.

Klantvriendelijk

er was iets fout gelopen met de levering (door de schuld van BPost) maar meteen rechtgezet door SJD Jewelry. Ik heb al sinds enkele jaren een samengestelde ring en deze blijft gewoon mooi.

Fijne service, snelle verzending.

Al twee keer een bestelling mogen doen. Bestelling wordt snel geregeld en verzonden. Bij enige problemen wordt meteen naar een oplossing gekeken wat ik goede service vindt. Ik ga alvast kijken voor een volgende bestelling.

Ruime keus,snelle verzending

Voor de eerste keer een bestelling gedaan,ben heel tevreden, je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je het pakketje kan verwachten,en dat gaat snel,daarnaast kan je jezelf aanmelden voor extra korting, Ben super tevreden!

Erg blij met aankopen

Precies wat ik ervan verwachtte, super mooie kleuren, goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en leuk verpakt!

Snelle levering en ook leuk verpakt.

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.