Prima.

Mooie ring, alles ging goed, wat betreft de bestelling en levering.

Makkelijk en snel te bestellen

Heerlijke site om doorheen te snuffelen en makkelijk bestellen. En als klap op se vuurpijl snel binnen. Een aanrader.

Super snelle levering, leuke boekjes in het doosje.

Top aanbieding top service

Mooie collectie, snelle service, geen verzendkosten

Mooie sieraden, als er iets niet meer voorradig is krijg je netjes een mail hierover.

Super !

Alles bestens , ein Lieblingsshop !Ware sehr gut, Versand schnell. Und über den beigelegten Melano-Katalog habe ich mich sehr gefreut. Vielen Dank, gerne wieder !

De ringen waren de volgende dag al binnen! En ze zijn super mooi!

snel!

mijn 3 ixxxi ringen zijn supermooi, netjes verpakt en snel verzonden. aanrader!

N.v.t

Veel keuze, snelle levering, Je kunt je ring samenstellen na eigen keuze..

Fijne en snelle service

De levertijd was niet lang Op de hoogte gehouden van komst bestelling. Prima site om wat te bestellen

Heel tevreden,mooi product

Ik was op zoek naar een mooie ring en die heb ik bij jullie zeer zeker gevonden. Heb de verkeerde maat besteld omdat ik fout heb gemeten. Retour gedaan en is prima opgelost. Zelf was ik "iets" te ongeduldig,maar op mails met vragen word snel geantwoord. Mijn lijstje voor de volgende bestelling ligt al klaar. Ik zoek dan ook niet verder naar een andere shop....mijn complimenten!! Groetjes Sandra Moonen

Netjes verpakt, snelle levering, ik ben tevreden. Verbeterpuntje: keuze om het pakketje af te halen bij een servicepunt.

Zeer goede ervaring

Zeer duidelijke website en bestel procedure. Het pakje is snel binnengekomen en was keurig netjes verpakt.

Ruim assortiment en snel bezorgd

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en zeer snel geleverd. Zeer positief!

Veel keus, snelle bezorging

Correcte afwikkeling

Snelle verzending. Brievenbus pakketje, hoefde ik tenminste niet voor thuis te blijven, erg prettig.

Goede service en snelle reactie op vraag. Aanrader..

uitermate positief

na het doorlopen van de website met de vele voorbeelden van IXXXI sieraden, uiteindelijk een keuze kunnen maken uit 1 ring. die na bestelling binnen 48 uur geleverd werd. supersnel en zorgvuldige levering. met weer veel leuke voorbeelden van de melano produkten. hier gaat vast ook nog een keuze uitgemaakt worden.

Uitstekend!

Snelle levering. Mooi en netjes verpakt.

Mooi assortiment en goede service

Ben al jaren een IXXXI fan maar kom bij SJD Jewelry toch altijd weer mooie aanvullingen tegen. Daarnaast altijd vlot en mooi verpakt in huis, dus wat wil je nog meer.

Niks op aan te merken!!

Website simpel, veel keus, prijs redelijk, bezorging snel

Uitstekende service!

Snelle levering!

voldoende

goede collectie, snelle levering, onduidelijke retourvoorwaarden

Makkelijke website. Snelle levering!

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.