Bestelling geplaatst en heel snel geleverd

Snelle bezorging, goed verpakt en kleuren komen overeen met wat op de website staat.

Wat ik heb besteld mooi

Goed geen probleem tot nu

Geweldig!!

Snelle levering. Ik heb contact gehad over een bestelling super vriendelijk te woord gestaan. Echt top!!! Het was mijn eerste ervaring, maar zeker niet de laatste.

Ruime keuze in het assortiment. Vlotte levering, netjes ingepakt. Vriendelijk en bereikbaar via mail om op mijn vragen te antwoorden. Kortom, ben zeer tevreden.

Prettig

Mooie betaalbare producten en een goede en snelle service.

Alles netjes afgehandeld,

Uitstekende ervaring. Raad het zeker aan.

Overzichtelijk site,snelle levering

Zie hierboven

Goede prijs, snel in huis.

Leuke sale artikelen, snel in prima staat ontvangen!

goede service, snelle levering

Goede service. Prima verpakt en snel verzonden.

Goede service. Prima verpakt en snel verzonden.

Erg klantvriendelijk

Ik kreeg de ringen van een vriendin voor mijn verjaardag. Helaas bleken ze te groot. Eigenlijk was de ruilperiode van 14 dagen al om, maar ik mocht ze alsnog ruilen. Fijne service en erg blij met mijn ringen!

Zeer goede en snelle service.

Snelle levering. Goed en stevig verpakt. Kan door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven of ergens dan weer op te halen. Ruime keuze.

Super!!! Heel blij mee

Snelle levering, mooie vulringen voor mijn Ixxxi ring en de prijs ook zeker top! Gaan we zeker vaker bestellen echte aanrader!

Snel thuis en goede prijs

Mijn pakketje kon ik goed volgen en was binnen twee dagen geleverd. Alles was in orde en ik krijg zelfs extra rubbertjes voor de melano ringen.

Snelle levering. Leuk verpakt.

Artikelen leuk verpakt in een doosje met daarbij nog een stoffen doorzichtig zakje. Prima voor elkaar!

Toppie

Ik kreeg vrij snel mijn bestelling geleverd. Netjes verzorgd/verpakt.

Mooie collectie en snelle verzending

Mooie ruime keuze. Bestellen ging makkelijk via de site. Artikelen waren goed verpakt en binnen korte termijn thuis bezorgd

Goede service, vlot en mooi ingepakt!

Goede service, vlot en mooi ingepakt.

Mooi... en mooi verpakt

Mooie sieraden en mooie verpakking.

Top mooie produkyen

Netjes

Netjes op tijd geleverd!

Snel en netjes geleverd.

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.