Goede snelle levering

Via google op zoek gegaan naar een ixxxi verkooppunt. Bij deze site terechtgekomen. Veel sale items, en goede service.

Prachtige sieraden, super service!

Heel mooie sieraden. Ik had enkele vragen die heel snel, zeer persoonlijk en klantvriendelijk werden behandeld. Ik kom zeker terug!

Fijne klantenservice

Altijd snelle reacties en vriendelijk geholpen.

Zeer snelle levering

Pakket was zeer zorgvuldig ingepakt en snel geleverd. Sieraad is zoals ik verwachtte..... mooi!

Goed vlug geleverd ringen zijn zoals op foto

Ring

Alles netjes afgeleverd. Mooie ringen. Netjes en mooi verpakt. Top

Goed contact via mail en bezorging

Makkelijke site

Super handig om alles per maat te vinden, zo besteld en mogelijkheid om achteraf te betalen. Tot de volgende keer!

Snel en goed

Snel geleverd.

Super snelle levering. Ze zijn zeer alert. Ik had 3 sieraden besteld. 3 gouden, dacht ik. Bleek dat ik er 1 rosé gouden per ongeluk in m’n winkelwagentje had gestopt. Zij attendeerde mij erop of dit wel kloppend was omdat de sieraden bij elkaar hoorden. Kijk, dat is nu service!! Ga zo door en ik kom vast en zeker bij jullie terug.

is goed geweest

Product wat ik had besteld was niet snel op voorraad. Werd keurig gebeld met een voorstel voor een alternatief.

Goed .

Topservice

Snelle service. Mooie producten. Heel netjes ingepakt met bijpassend doosje!!

Zeer snelle levering,zeer veel keus,en er word snel geantwoord op je mails,zeer te vrede.

Was perfect

Snelle afhandeling en snel binnen

Zeer goede en snelle service

Super snelle service , zelfs voor de feestdagen

Overzichtelijke site. Snelle levering

Goed, kreeg wat ik bestelde

Ja kreeg wat ik bestelde dus zal in de toekomst nog een keer bestellen

Goede 1e indruk.

Prima artikelen, en snelle levering.

Alles mooi verpakt en vlotte levering, tevreden over alles

Mooie sieraden, snel verzonden. Blije gezichten.

Super goede service

Snelle levering. Mooie sierraden. Kortom een super website!

Snel bezorgd

De producten die ik besteld heb waren snel binnen. Het is erg mooi. Het enige minpunt vind ik dat het zo met de post verstuurd wordt, het is toch een flink bedrag wat er besteld is.

Super snel ben compleet in de brievenbus!

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.