Perfecte service met snelle toezending

helemaal top!

Zeer fijn, snelle service, heel leuke en snelle reactie via mail. Supertevreden!

Gebruiksvriendelijke site met snelle service

Goed geslaagd voor een cadeautje dat ik vervolgens snel in huis had!

Netjes en vlot verstuurd.

Je krijgt via de mail hoe ver ze telkens zijn met je de bestelling. Alles zat netjes verpakt in een doos en het zag er mooi uit.

Goede snelle service

Dikke 10!

Duidelijke website, netjes verpakt en snel in huis! Snelle reactie bij vragen via mail. Blij met mijn nieuwe sieraden!

Fijne juwelier!

Prettige juwelier, sieraden worden goed en leuk verpakt. Levering is snel. Goede prijzen en leuke aanbiedingen.

Goede service.

Netjes verstuurd en goede service.

Mooie spullen

Mooie spullen, snelle levering

Prima service!

Hele goede service, goede prijs. Goed mail contact. Vaste klantenkorting, een goede reden om hier mijn ixxxi ringen te kopen! Echt een aanrader deze site!!

top

alles volgens de foto dus wat je wilt en snelle levering dus top

Product vlot geleverd en voldoet aan verwachting.

Product voldoet aan verwachting; prima prijs-kwaliteit verhouding.

Gewoon geweldig

Producten werden snel geleverd en toen ik moeite had om in te loggen, kreeg ik telefonisch alle medewerking door een super vriendelijke medewerker van jullie!

goede service en levering

super ervaring ,ik zou er zo weer iets bestellen

Prima goed verzorgd

Op tijd geleverd klant wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang

Super webshop

Goede site, snel bestellen, snelle levering en zeer goede service.

Uitstekend!

Duidelijke communicatie, goed advies, snelle levering!

Klantenservice is vriendelijk. Je wordt goed en snel geholpen. Levering was zeer goed. Alles was goed ingepakt.

Ontzettend fijn!

Fijne service, toen ik aangaf dat ik wat was vergeten te bestellen is dat meteen heel fijn oplost! En ook toen er iets niet op voorraad bleek te zijn, is er meteen contact met mij opgenomen en een oplossing gevonden

Snel verstuurd, voldoening alle verwachtingen

Ruime keus, goede prijs en gratis verzending. Super!

Snel geleverd, heel compleet en leuke verpakking

Super snelle levering! Prima service

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.